2777
2789
عنوان

شوهرم داره میره...

434 بازدید | 30 پست

سلاممم

شوهرم داره میره بجنورد عروسی من مشهدم شبم برنمیگرده عروسی دختر عمشه این دومین عروسی ایه ک تو این هفته داره میره من شب تنها میمونم بخاطر بچمون ک تازه نوزاده نمیتونم برم و مجبورم تنها باشم خیلی ته دلم ناراحتم ازش و ناراضی الن میخواد بره اصن نمتونم باش حرف بزنو مهربون باشم اون همش میاد دورو برم نازم میکنه ناراحت نباشم بنظره شما محلش بدم ؟اصن حق دارم ناراحت باشم یا تنش های بده زایمانه ایقد ناراحتم ک گریه ام میکنم آخه بچه دوتامونه الن با داداشاش قرار گذاشه برن حسابی خوش بگذرونن ولی من باید بخاطر بچم تنها بمونم گف داداشم بیاد خونه بد از اونور بریم گفتم نمیخام ببینمشون نمیدونم چرا ایقد ناراحتم ناراحتیم طبیعیه شمام جام بودید ناراحت بودید؟بنظرتون باهاش خوب رقتار کنم یا کوفتش کنم؟دلم میخاد کوفتش بشه☺

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

😐😐

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتیت کاملا طبیعیه. من بودم یا باهاش میرفتم یا نمیزاشتم اونم بره تمام

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

نه مهربون باش درسته تو حق داری ناراحت باشی خونه ای تنهایی دلت شادی میخواد اما میگذره این دلیل نمیشه شوهرتم نره دعوا ک نشده بلاخره از طرفتون یکی حداقل باید میرفت دیگه بعدم ک میگی ناز میکشه اونجا رفت باهاش در تماس باش