2777
2789
عنوان

با فاطمه عبادی رای ندیدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 311 پست
اون دیگه نظر اسپانسر بوده چقد جایزه تعیین بکنه ک مشوق شرکت کننده ها باشه ک بهترین کارشونو ارائه بدن ...

عزیزم اونا از یک سال پیش که کارشون رو به بهانه عصر جدید شروع نکردن.از کوچیکی واسه علاقه شون زحمت کشیدن الان اجراش کردن توی جمع...عصر جدید فقط هفت هشت ماه شروع شده .نه یک سال .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

*780*44#

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مشکل ما اینه که نمیتونیم مسالمت آمیز کنار هم زندگی کنیم، کلا عادت کردیم تو کارهای شخصی هم سرک بکشیم، هر کسی برای خودش حق رأی داره، بیاید با هر سلیقه و نظری کنار هم باشیم و به هر کسی دوست داریم رأی بدیم.

احترام_به_تفکر_و_اعتقادات#  

خب محمد هیچ آموزشی ندیده ک از اون بهتر هست ولی نهایت کار عبادی همینه استاد هست و کارآموز داره

اتفاقا خودش گفت که یکی از دوستاش که الان مریض شده خیلی از این حرکات رو بهش آموزش داده 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
استارتر یه جمله نوشت و رفت  نمیدونم چرا بقیه به جون هم افتادن

نه اخه اومده فحش میده...زشت تر از این هست بیای بیخودوبیجهت به کسی که نه میشناست نه دیدت نه کاره ایته فحش بدی الکی.فاطمه عبادی همشهری ماست اگه اسم اون بالا بره اسم شهر و مرد ممون بالا میره پس حق دارم دفاع کنم ازش

خب محمد هیچ آموزشی ندیده ک از اون بهتر هست ولی نهایت کار عبادی همینه استاد هست و کارآموز داره

ن این نهایتش نیست میتونه جای پیشرفت داشته باشه! 

من خودم به محمد هم رای دادم ولی کارای محمد بیشتر خطر ناک و هیجانی تا یه استعداد 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز