خانوما چرا پیشگیری نمیکنید که مجبور نشید سقط کنید یه موجود زنده رو؟ واقعا انقد سخته؟ واقعا سقط جنین شده مث آب خوردن خیلی عادی شده اینا گناهه والا تو زندگیاتون تاثیر بد میذاره. همشم میگن تو تو شرایط ما نیستی خب قبول من تو شرایطت نبودم خودت چی؟ خودت چرا مواظب نبودی؟ اه اعصابم خورد شد
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ممنونم.ان شاءالله خدابه شماهم هرچی میخواید بده ان شاءالله
مشکل خاصی داشتی؟ تنبلی چیزی؟
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
بچه ها سعی کنید فقط نصیحت کنید سرزنش نکنید چون اون اتفاق وگناه برای خودتون میافته. من سرم اومده.&nbs ...
نه اینارو نباید سرزنش کرد بابد ترکوند من ناخواسته بچه دار شم نگه میدارم نه سقط