2777
2789
من عاشق آشپزی ام. اما از اول بارداری حالت تهوع شدید دارم تا همین الآن که نزدیک زاییدنمه.  بوی ...

من دو سه ماه اول میگفتم حالم بد میشه از بوی پیاز و غذا شوهرم واسم ماسک خرید 😒😒😒انقد درکش بالاس خوبه 9ماه بهت چیزی نمیگه

پسرم خیلی پیتزا دوست داره،اگه دست خودش بود هرروز پیتزا میخورد😂

پسر منم دید دارم میخورم بدو بدو اومده یکمم به اون دادم خورده بعدشم شیشه شیرشو تا ته سرکشید تصور کن پیتزا با شیر🤢🤢🤢

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم برا صبحونه پیتزا میخورم😐😐😐 نهارم نمیدونم چی بزارم 😢

حالا روو سایت بالا نیاری

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
واااااای خدااااا الان قش میکنم چقد رب  چقدخوش رنگ ماشاالله استادیا نوش جونتون

فداتم عزیزم قابلتونداره😘اولین بارم بود درست کردم❤

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
ته دیگ تن ماهی چگونه است

من بلد نیستم ولی جوری ک دیدم بهت میگم .. 

تن ماهی و سیب زمینی و فلفل دلمه و هالوپینو و رب و پیاز و ادویه میخواد.. طبق تجربه خودتون .. درست کنین .. 

بعد ته دیگ یا وسط برنج این مواد و بریز ... خیلی خوشمزه میشه 😍😋😋😋

فداتم عزیزم قابلتونداره😘اولین بارم بود درست کردم❤

عالللللللیه واقعا خوشبحال اون مرد با چنین زن هنرمندی نه مثه منکه اینقد بی هنرم 🤣🤣🤣🤣والا خب

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
من دو سه ماه اول میگفتم حالم بد میشه از بوی پیاز و غذا شوهرم واسم ماسک خرید 😒😒😒انقد درکش بالاس خو ...

اره والله منم کلا نه ماهو اشپزی کردم با وجود حال بد 😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من بلد نیستم ولی جوری ک دیدم بهت میگم ..  تن ماهی و سیب زمینی و فلفل دلمه و هالوپینو و رب و پی ...

فکر کنم خیلی خوشمزه میشه.

اون مجبوس هم ک گفتی خیلی خوشمزست ی دوست جنوبی داشتم اینقدر خوشمزه درست میکرد هر کاری کردم دیگ مثل اون نتونستم درست کنم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته