2777
2789
فدات عزیزم

سلامت باشی

محتاجیم به دعاااا

عزیزم قابل باشم دعا گو هستم
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام
مگه وزنتون چقدره ؟
البته بعضی ها مثل حود من استخوان بندیشون ریز هستش پس نباید انتظار داشت خیلی تپل بشن
بعدم اینکه چیکار کنی حتما باید متخصص نظر بده اونم بعد از چکاب کامل
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
اره عزیزم

دیدم اسم دوستان هم یاداشت کردم

هر کس اونجا گفته بود

انشالله شنبه باز تاپیک میزنم

دیدم خیلی زوده از سه شنبه تاپیک زدم واسه یکشبنه

پاکش کردم اما اسامی اون دوستان رو همگی رو یاداشت کردم

فاطمیا جان
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
اره عزیزم

بدنسازی کار کردم

همراه به غذا که بهت گفتم بیشتر مرغ کباب شده بود غذای ظهر من با برنج کره هم میزدم

توی بدنساز ی هم زله میخوردم
وزنم برگشت اما خوب چون ورزش هم کردم چاق نشدم

الان هم وزن قبلی هستم همون 67

بعد از زایمان هم زود برگشتم وزن قبلی که همون 67 بود
گلو درد میگذره نگران نباش همه ی ما هم در طول سال مریض میشیم . خوب میش زود ایشاللا زیاد بهش پرو بال نده که زود بره. سوپای خوشمزه برا خودت درست کن یه چیزی که هم خوب باشه هم درد گلوت بدتر نکنه. موز مثلا بد نیست یا سیب میتونی کمپوت درست کنی خیلی چیزای خوشمزه هست که برا گلو درد بد نیست زیاد هم پرهیز نکن مگر اینکه واقعا درد گلوتو بد تر کنه
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
خوب لاغری ولی اینقدر بهش فکر نکن
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
ویتامین که گفتم حتما مصرف کن عزیزم

خیلی خوبه

میوه هم سیب حتما هر روز بخور

حتی میلت نکشید پوره اش کن بخور
نگران اون نباش اون به موقعش میاد.. فعلا به فکر خودت باش. نمیری دکتر روانشناس؟ بعضی وقتا روح جسمو بیمار میکنه
در ضمن باید استرس نداشته باشی

افکار منفی رو از خودت دور کنی

به خودت تلقین کن حتماااا