سلام مگه وزنتون چقدره ؟ البته بعضی ها مثل حود من استخوان بندیشون ریز هستش پس نباید انتظار داشت خیلی تپل بشن بعدم اینکه چیکار کنی حتما باید متخصص نظر بده اونم بعد از چکاب کامل
گلو درد میگذره نگران نباش همه ی ما هم در طول سال مریض میشیم . خوب میش زود ایشاللا زیاد بهش پرو بال نده که زود بره. سوپای خوشمزه برا خودت درست کن یه چیزی که هم خوب باشه هم درد گلوت بدتر نکنه. موز مثلا بد نیست یا سیب میتونی کمپوت درست کنی خیلی چیزای خوشمزه هست که برا گلو درد بد نیست زیاد هم پرهیز نکن مگر اینکه واقعا درد گلوتو بد تر کنه
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود.
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود.
نگران اون نباش اون به موقعش میاد.. فعلا به فکر خودت باش. نمیری دکتر روانشناس؟ بعضی وقتا روح جسمو بیمار میکنه