2777
2789
عنوان

خاموما ایدتون برای محرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 147 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا توهین میشه....چرا یکی میاد نظر میده همه جبهه میگیرین...کسی نمیتونه نظرشو آزادانه بگه باید موافق ...

عزیزم برای شما نگفتم 

کامنتارو بخون

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     سلام  ایشون حرمت شکنی میکنن،ا ...

الان ۱ آنلاینه 

اگر جواب بده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چون مردم بدبختی داریم...اصلا نمیدونیم محرم چیه؟!اینجا ایده خواستن همه از قیمه و صبحانه گفتن...

ولی بنظر من حتی ریا هم اگر در راه حسین بن علی باشه خوبه حتی اگه ریا باشه نمیدونم این نطر منه وممکنه درست هم نباشه ولی بقول خودتون اگر حسین رو شناخته باشیم میفمیم که عین بارونه لطفش و از کسی دریغ نمیکنع حتی شیعه و غیر شیعه ام براش نداره میباره واسه هر کسی که حتی ینقطه هم عشق حسین تو دلش باشه 

اقا ابروی کسی و نمیبره عیب کسی رو عیان نمیکنه وگرنه خودش بلده چطور سوا کنه نزاره ریاکارنیاد تو مجلسش 

پس بنظرم قدمی که تو راه آقا برداشته بشه ثواب داره حتی اگه ریاباشه 

البته اینم بگما من گنه کاروامثالمنو چه ب ریا نه پستی داریم نه کاره ای هستیم تو این اشفته بازار که همسایه همسایه رو نمیشناسه چه ریایی واسه کی واسه چی  مطمینن عشق حسینه که دلارو میکشه سمت خودش 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

راسی حتی گرفتن حالت حزن و گریه در راه امام حسین ثواب داره .

گریه برای اقا چون در راستای تکامل روحی و وجودی انسانه ادم بعد از گریه ی احساس سبکیو رهایی داره 

درحالی که انسان بعد از گناه که حتی کلی شاد بوده و خندیده ی حالت کرختی و بی حالی  و سستی داره 

انگاه اشک واسه اقا مث دوپینگ میمونه 😍😍ان شالله همگی تو راه اقا باشیم همیشه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
انشالله!... شاید! من ک همسرمو از ایشون دارم.... گاهی باورم نمیشه ک لایق این لطفشون بودم. 

ماها هرچی که داریم ب واسطه وجود مبارک امام زمان عج 😍😍😍😍

اقا ۳۱۳یاردارن که فرماندهانشون هستن ان شالله که اقا خودش نظر کنه و ماو ااجدادو نسلمون جزو سپاهش باشیم ان شاالله 😢😢

حق با شماست به امید خدا بعد از این محرم تا محرم بعدی توی سال بعد ما دیگه نه دزد خواهیم داشت، نه متجا ...

ان شاالله که طهور اقا محقق بشه که براورده شدن تمام این هایی که گفتیده 

دنیایی که زنی از شام تاعراق بره ولی واهمه ای از هیچ چیز نداشته باشه نه متجاوزی ن دزدی ن...

دنیایی که فقیری برای دادن زکات پیدا نکنی 

دنیایی سراسر عدالت 😍😍😍😍

الان ۱ آنلاینه  اگر جواب بده

دلم سوخت برات آنقدر پیگیر بودی آخرم نشد اونی که میخواسی 

ما خودمون روز عاشورا نذری میدیم اونم با حقوق کارگری فقط میبریم تو پارک ها و جاهایی که کسی برای یه لقمه نذری دست و پا نزنه پخش می‌کنیم تا حالا خیلی تاثیرشو دیدم فقط اینو بدون با ظاهر سازی ایمان کسی بالا نمیره ایمان به قلب نه  ظاهر

دلم سوخت برات آنقدر پیگیر بودی آخرم نشد اونی که میخواسی  ما خودمون روز عاشورا نذری میدیم اونم ...

دلت برای خودت بسوزه،  بله نشد چون سایت درو پیکر نداره😏😏😏😏

ریا#  

سلام عزیزم. 

یه مهد کودک برای ساکت نگه داشتن کوچولوها. این خیلی عالیه. بسته به جمعیت از سه چهارتا از دخترای جووان برای سرگرم کردن بچه ها استفاده کنید. می تونید کارهای جالبی براشون بکنید. چون این گروه هم میتونن جامعه هدف باشن. مثلا کاربرگ های متناسب با هر شب رو تهیه کنی د بچه ها رنگ آمیزی کنن. نقاشی،  قصه گویی و نمایش عروسکی. اتفاقا جذب بچه ها تو این سن خیلی موثره.

تهیه یه برد دیواری تو قسمت ورودی مسجد. جایی که بشه راحت مطالبش رو خوند. بعد هر شب نکته های مهم سخنرانی شب قبل رو در حد چند جمله روش بنویسید. میشه با تصاویر جالب و تاثیر گذار مثل عکس شهدا و احادیث و ... هم این برد دیواری رو تکمیلش کرد. 

التماس دعا

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار❤❤❤