2777
2789

یکی از ناخنام قاشقی شده وبرگشته خیلی بدشده .خیلی میترسم.شما نمیدونید علتش چیه؟😧

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم قاشقی شدن ناخن واسه کم خونی و فقر اهنه ولی خیلیارو هم دیدم که ناخنشون قاشقیه ولی مشکلی ندارن کلا

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
این چیه خانم، چایی ، قهوه ایی چیزی، این خاک بر سریه، استغفرالله... بفرما شربت خاکشیر

نه فدات من با همین راحت ترم...ایش اون چیزی ک فکر میکنی نیست...این خونه نه ک من خوناشامم😐😌🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•
من شنیدم قاشقی شدن ناخن واسه کم خونی و فقر اهنه ولی خیلیارو هم دیدم که ناخنشون قاشقیه ولی مشکلی ندار ...

نه اخه من اصلا ناخنام تاحالا اینجوری نبوده این ناخنم نمیدونم چرا اینجوری شده فقطم همین یکیه

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
یاد خاطرات یک خون اشام افتادم،  یه جوری خون میخوردن آدم دلش میخواست خون آشام بشه

واای ارره🤩🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•
نه اخه من اصلا ناخنام تاحالا اینجوری نبوده این ناخنم نمیدونم چرا اینجوری شده فقطم همین یکیه

نمیدونم والا

اگه میتونی به یه دکتر نشون بده

ولی ان شاالله که چیزی نیست

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...