2777
2789

یکی از ناخنام قاشقی شده وبرگشته خیلی بدشده .خیلی میترسم.شما نمیدونید علتش چیه؟😧

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنیدم قاشقی شدن ناخن واسه کم خونی و فقر اهنه ولی خیلیارو هم دیدم که ناخنشون قاشقیه ولی مشکلی ندارن کلا

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
این چیه خانم، چایی ، قهوه ایی چیزی، این خاک بر سریه، استغفرالله... بفرما شربت خاکشیر

نه فدات من با همین راحت ترم...ایش اون چیزی ک فکر میکنی نیست...این خونه نه ک من خوناشامم😐😌🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•
من شنیدم قاشقی شدن ناخن واسه کم خونی و فقر اهنه ولی خیلیارو هم دیدم که ناخنشون قاشقیه ولی مشکلی ندار ...

نه اخه من اصلا ناخنام تاحالا اینجوری نبوده این ناخنم نمیدونم چرا اینجوری شده فقطم همین یکیه

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
یاد خاطرات یک خون اشام افتادم،  یه جوری خون میخوردن آدم دلش میخواست خون آشام بشه

واای ارره🤩🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•
نه اخه من اصلا ناخنام تاحالا اینجوری نبوده این ناخنم نمیدونم چرا اینجوری شده فقطم همین یکیه

نمیدونم والا

اگه میتونی به یه دکتر نشون بده

ولی ان شاالله که چیزی نیست

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...