من سیب زمینی رو پوست میکنم تیکه های درشت خرد میکنم با آب کم میپزم بعدم با گوشت کوب خوب میکوبم اینکار باعث میشه سیب زمینی آب به خودش جذب کنه و هم سس کمتر میبره هم بافت بسیار لطیف
بعدم که سینه مرغ پخته ریش ریش شده ،تخم مرغ پخته رنده شده ،خیار شور رنده شده البته رنده درشت ،یه کوچولو فلفل دلمه خیلی ریز خرد کرده ،کنسرو نخود فرنگی و آب لیمو ترش تازه ،نمک و فلفل سیاه همه رو با سس مایونز مهرام خوب مخلوط میکنم اگرم سس فرانسوی داری یه کمی باهاش قاطی کنی عالی میشه
موفق باشی