2777
2789

لطفا حمایتش کنید ...واقعا نیاز منده به رای هاتون

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

☺من بهش رای دادم 

چون ازش خوشم میاد کاراشو دوس دارم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁رای ما ممد😂

رای_ما_محمد_زارع😂#  

شیرازیوی_باحال😁#  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

رای_ما_ممدمون😂#  

ممد_پسر_بااستعداد_شیرازی# 😁‍ ‍‍

رای_ما_ممدمون😂#   ممد_پسر_بااستعداد_شیرازی# 😁‍ ‍‍

دمت گرم دختر ناز.تاپیکات خیلی پر بازدیده لطفا یع تاپیکم برا همشهریمون بزن ...جای دوری نمیره

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
ماهم که استان فارس نیستیم رای بهش دادیم.

دمتون گرم 

خوزستانی ام ولی رای دادم بهش با دوتا خطم چون از دخترای نینجا متنفرم و اینو واقعا دوس دارم 

دمتون گرم با سیمکارت های اطرافیان دوستان خانواده هم کد رو بزن جای دوری نمیره