2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست
زدی گوشی فعلیم با خاک یکسان کردی😆

خخخ اخه شوهرم داره دوتا گوشیامون کنار هم‌اون‌خیلی خاره .ولی این‌گوشی جدیدا خیلی ظریف و نازکن بیوفته رو زمین شکسته .جی ۵ خدایییش خیلی محکمه لامصب

من‌a30 دارم راضیم ۳۱۰۰  ی هفتس خریدم

یه سوال دیگه دارم اونوقت گوشی های سری a سامسونگ هم اصل و فیک دارن؟مثل همین جی پرو یا پرایم ها

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ اخه شوهرم داره دوتا گوشیامون کنار هم‌اون‌خیلی خاره .ولی این‌گوشی جدیدا خیلی ظریف و نازکن بیوفته ...

من کلا مواظب وسایلم هستم حتی دست بچمم اصلا نمیدم ولی میخام یه چیز بخرم که حد اقل دو سال عوضش نکنم هم از مد نیوفته هم کارایش و طاهرش خوب باشه

من کلا مواظب وسایلم هستم حتی دست بچمم اصلا نمیدم ولی میخام یه چیز بخرم که حد اقل دو سال عوضش نکنم هم ...

من گوشی قبلیم جی ۶ پلاس بود ۲۲۰۰ سه ماه بود خریده بودم داغ میکرد باطریش زود خالی میشد .شوهرم زد شکست .ی هفتس اینو خریدم ۳۱۰۰ راضیم نسبت ب گوشی قبلیم‌من ادمیم ۵ سال عوض نمیکنم اگه شوهرم نزنه بشکنه خخخخ

من گوشی قبلیم جی ۶ پلاس بود ۲۲۰۰ سه ماه بود خریده بودم داغ میکرد باطریش زود خالی میشد .شوهرم زد شکست ...

من فقط خدا خدا میکنم شوهرم بشکنه گوشیش اخه همیشه میذارتش جاهای خطرناک همیشم زنگ میخوره پرت میشه  زمین میشکنه عادت کردم.فقط دیجی کالا زده ناموجوده این مدل چرا؟