2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست
زدی گوشی فعلیم با خاک یکسان کردی😆

خخخ اخه شوهرم داره دوتا گوشیامون کنار هم‌اون‌خیلی خاره .ولی این‌گوشی جدیدا خیلی ظریف و نازکن بیوفته رو زمین شکسته .جی ۵ خدایییش خیلی محکمه لامصب

من‌a30 دارم راضیم ۳۱۰۰  ی هفتس خریدم

یه سوال دیگه دارم اونوقت گوشی های سری a سامسونگ هم اصل و فیک دارن؟مثل همین جی پرو یا پرایم ها

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ اخه شوهرم داره دوتا گوشیامون کنار هم‌اون‌خیلی خاره .ولی این‌گوشی جدیدا خیلی ظریف و نازکن بیوفته ...

من کلا مواظب وسایلم هستم حتی دست بچمم اصلا نمیدم ولی میخام یه چیز بخرم که حد اقل دو سال عوضش نکنم هم از مد نیوفته هم کارایش و طاهرش خوب باشه

من کلا مواظب وسایلم هستم حتی دست بچمم اصلا نمیدم ولی میخام یه چیز بخرم که حد اقل دو سال عوضش نکنم هم ...

من گوشی قبلیم جی ۶ پلاس بود ۲۲۰۰ سه ماه بود خریده بودم داغ میکرد باطریش زود خالی میشد .شوهرم زد شکست .ی هفتس اینو خریدم ۳۱۰۰ راضیم نسبت ب گوشی قبلیم‌من ادمیم ۵ سال عوض نمیکنم اگه شوهرم نزنه بشکنه خخخخ

من گوشی قبلیم جی ۶ پلاس بود ۲۲۰۰ سه ماه بود خریده بودم داغ میکرد باطریش زود خالی میشد .شوهرم زد شکست ...

من فقط خدا خدا میکنم شوهرم بشکنه گوشیش اخه همیشه میذارتش جاهای خطرناک همیشم زنگ میخوره پرت میشه  زمین میشکنه عادت کردم.فقط دیجی کالا زده ناموجوده این مدل چرا؟