2821
2789
عنوان

💋ریمل جذاب💅💄

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 59 پست
یاخدااا ینی ۵۴۰ میدی ب ریمل خوشبحالت ک پولداری 

نه عزیزدلم

خودم شخصا هیچ وقت این مبلغ رو برای یه ریمل پرداخت نمیکنم.

خودم این ریمل رو ندارم. ولی از کیفیتش مطلع هستم و میدونم ریمل خوبیه. ولی با این قیمت اصلا اصلا ارزش نداره بخرین.

الان متاسفانه به خاطر افزایش قیمت دلار و یورو قیمت های لوازم آرایش این شکلی شده.

قیمت این ریمل توی وبسایت آمازون 32 دلاره.

سلام عزیزم. تو این رده قیمت که شما فرمودی ریمل اسنس اصل  ریمل دوسه مدل پانک اصل ریمل بورژوا ...

شماازین روغن استفاده کردی؟میخام بخرم🤔

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره والا منم ینی ندارم ک بدم چرا دروغ بگم😂😂😂

نمیتونم بگم ندارم ولی واقعا کارایه واجبتری دارم...و اینکه مگه ریمیل چیکار میخواد بکنه!حالا اونریمیل رو من نزنم چیزیم نمیشه 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
عزیزم برای تقویت مو میخوای؟ یا کاهش وز؟ موهات صافه؟ فرفریه؟ یا موجدار؟

تقویت مو و کاهش ریزش و موخوره.آخه این دوساله کنمور ریزش مو گرفتم😕موهامم مجعده

تقویت مو و کاهش ریزش و موخوره.آخه این دوساله کنمور ریزش مو گرفتم😕موهامم مجعده

عزیزم

برای درمان ریزش مو، باید اول علت ریزش رو پیدا کنی.

اگه علت ریزش شما استرس و فشار های عصبی بوده، در درجه اول باید استرس رو از خودت دور کنی.

بهتره یه آزمایش هم بدی تا بفهمی که آیا کمبود مواد معدنی و ویتامین داری یا نه. چک کن ببین کم خونی هم نداشته باشی. در صورت نیاز با صلاحدید پزشک مکمل مصرف کن.

موخوره هم به علت خشکی بیش از حد ساقه مو به وجود میاد. پیشنهاد میدم هفته ای دوبار با روغن نارگیل اصل، روغن تراپی کنی. به این صورت که تمام ساقه های موهات رو به روغن نارگیل اصل آغشته کن و ملایم ماساژ بده و بعد از یک ساعت موهات رو با شامپوی مناسب شستشو بده.

نرم کننده هم بزن. دقت کن که نرم کننده رو فقط به ساقه موهات بزن. به ریشه نزن.

شما الان از چه شامپو و نرم کننده ای استفاده میکنی؟

عزیزم برای درمان ریزش مو، باید اول علت ریزش رو پیدا کنی. اگه علت ریزش شما استرس و فشار های عصبی بو ...

نرم کننده زیاد نمیزنم ب جاش از حموم ک میام روغن بادام تلخ میزنم ب ساقه موهام(پایینه پایین)

شامپومم درحال حاضر،صحت!!ولی قبلش پنتن و کلییر میزدم دیشبم ی clear سفارش دادم باهمون روغنی ک عکسشو فرستادم🙄👆👆

روغن نارگیلم قبلا میزدم ک فهمیدم فیکه:\ اصلشو خیلی وقته دنبالشم هنوز پیدا نکردم جایی ک جلوی چشمم روغن گیری کنه🤔عاخه واسه موژه‌هامم میخام...ک‌ بلندبشه

مرسی از راهنماییت

نرم کننده زیاد نمیزنم ب جاش از حموم ک میام روغن بادام تلخ میزنم ب ساقه موهام(پایینه پایین) شامپومم ...

عزیزم

اصلا اصلا شامپو کلیر نزن

اکثر کلیر های بازار ایران تقلبی هستن

شامپو کلیر سولفات زیادی داره که باعث ریزش میشه

یه شامپوی دیگه انتخاب کن عزیزم

شما پوست سرت چربه؟ یا خشکه؟ یا نرماله؟

عزیزم اصلا اصلا شامپو کلیر نزن اکثر کلیر های بازار ایران تقلبی هستن شامپو کلیر سولفات زیادی داره ...

ععع😮دیر گفتییییی از دیجی کالا سفارش داددددممممم

نرمال🤔

ععع😮دیر گفتییییی از دیجی کالا سفارش داددددممممم نرمال🤔

جدی بهت توصیه میکنم اصلا کلیر استفاده نکنی

هم موها رو خشک میکنه و هم باعث ریزش میشه.

اینا شامپو های خیلی خوبین

لاکمه

ترزمه

آتو

درمالیفت

اینسایت

موکوتا

و.....

اون روغن مو از برند گلیس(شوارتسکوف) که عکسش رو گذاشتی هم برای بعد از حمامه. به این صورت که وقتی از حموم اومدی یکم که موهات رو ملایم با حوله خشک کردی(موهات یکم نمناک باشه)، اینو به مقدار لازم به ساقه و نوک موهات بزن.

راستی!

اون روغن مو رو اگه سفارش دادی و به دستت رسید، حتما حتما بارکدش رو چک کن که اصل باشه. و فیک نباشه

توصیه میکنم حتما این پیج ها رو ببین

نکات مفیدی داره، که من نمیتونم همه رو یکجا بنویسم.

حتما ببین

Haircare_sogand

Gisou_kamandha