2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی ‌‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 35 پست

۱و ۴ ضروری تره

چون ۱ که از ماه ۶ خیلی واجبه

۴ هم برای هوش بچه مهمه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس وان بخرم حتما . صندلی غذا چی بخرم خودم دوست دارم بخرم مامانم میگه الکیه اتاقت کوچیکه دستو پات میگیره نخر 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
سرویس قابلمه رو ول کن عوضش ظرف غذا که قاشق و پیاله و بشقاب دارن بخر،وان حمومم ول کن به چه درد میخوره ...

اینارو خریدیم  .

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
پس وان بخرم حتما . صندلی غذا چی بخرم خودم دوست دارم بخرم مامانم میگه الکیه اتاقت کوچیکه دستو پات میگ ...

راست میگه الکیه،من خیلی از چیزا رو نخریدم ،مثلا اتاق بچم کوچیکه تخت نمیخرم براش یه دراور و ویترین فقط

نظرتون راجب صندلی غذا چیه

جدا وان بدرد میخوره

ببین من وام خریدم

ولی بستگی به خودت داره

که شما چطوری بچه رو میشوری

بعضیا تو بغل راحت ترن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
راست میگه الکیه،من خیلی از چیزا رو نخریدم ،مثلا اتاق بچم کوچیکه تخت نمیخرم براش یه دراور و ویترین فق ...

منم اتاقم کوچیکه تخت نوزاد کوچیک میخرم 

نوزاد نوجوان نمیگیرم اونا خیلی جاگیرن

پس آویز بالای تخت بخر،من یه سادشو خریدم ۱۰۰ تومن

چقد خوب ساده یعنی موزیکال نیست؟

منم اتاقم کوچیکه تخت نوزاد کوچیک میخرم  نوزاد نوجوان نمیگیرم اونا خیلی جاگیرن

کلا نگیر چون تا وقتی شیر میخوره همش بغلته،۲ساله هم بشه دیگه بدردش نمیخوره،گهواره معمولی بخر کار امد تره 

کلا نگیر چون تا وقتی شیر میخوره همش بغلته،۲ساله هم بشه دیگه بدردش نمیخوره،گهواره معمولی بخر کار امد ...

اینکه دیدم تختش گهوارم میشه  به خودم بود نمیخریدم اما برا حرف مردم مجیورم بخرم مخصوصا به خاطر خاله هام یه حرفایی شنبدم واقعا دلم شکست ازشون