2733
2739

کونفه یا کنافه یک نوع شیرینی خاورمیانه‌ای است که در قسمت‌های سابق امپراطوری عثمانی مثل ترکیه یا مصر تهیه و مصرف می‌شد. این شیرینی در عربی «کنافة» خوانده می‌شود. کادایف تر رشته ای معمولاً در شربت‌های شکر-پایه خیسانده می‌شود.

کادایف تر، شیرینی محبوب خاورمیانه ای است و در غزه نوعی خاص و مرغوب از آن را درست می‌کنند. معروف‌ترین نوع این شیرینی که در شربت شکر خیسانده می‌شود، کنافه نابلسی است. در این نوع از کنافه یک لایه پنیر که استفاده از آن در دسرهای فلسطینی معمول است، بین لایه‌های سمولینا (نوعی آرد سبوس‌دار) یا رشته خردشده قرار داده می‌شود. کنافه عربی به شکل پیچ درست می‌شود و در آن به جای پنیر از مخلوطی از آجیل، جوز هندی و دارچین استفاده می‌کنند

کادایف تر رشته ای هومینا نوعی رشته نازک دسری است که در کشور ترکیه متداول است. در تبریز نوعی از آن به صورت نواری و تور مشبک بعنوان رشته ختایی معروف است. در گیلان نوع دیگری به نام رشته خوشکار معروف است. بی شباهت نیستند و تفاوت هایی دارند. البته برخی خوراک های فانتزی هم با آنها تهیه می شود.

 برای خرید این محصول و محصولات مشابه به سایت فروشگاه میمذی مراجعه فرمایید

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز