2777
2789
عنوان

چرا نمی زایم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 27 پست
انقدر بدم میاد از کلمه زاییدن مگه کسی که اولی سزارین باشه دومی هم سزارین نمیکنن؟؟

اگه 18 ماه از سز قبلی گذشته باشه طبیعی میکنن

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اجباری؟؟؟؟ تهرانی یا شهرستان؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله 18 ماه بگذره از اولی میشه

من سه ماه پیش از دکتر پرسیدم گفت اولی سز باشی دومی هم حتما سزی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله 18 ماه بگذره از اولی میشه

دوست خالم ۱۸ سال گذشته بود ولی باز سز کردن.

الانم زنداییم  بعد ۱۵ سال.

اصلا طبیعی بعد سز اجبار نیس.

ممکنه خطر داشته باشه 

مگر اینکه خودتون طبیعی بخواید به اصرار خودتون

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

دوست خالم ۱۸ سال گذشته بود ولی باز سز کردن. الانم زنداییم  بعد ۱۵ سال. اصلا طبیعی بعد سز اجبا ...

بله اجباری نیست خودم میخوام طبیعی بشه چون سر اولی داشتم میمردم تا 53 روز خونریزی داشتم آز خون دادم دکترا گفتن مشکوک به سرطانی 😐 اصن یه وضعی بود

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
دعا کنید بتونم طبیعی زایمان کنم از سز وحشت دارم 😭

ماشالله شما که انقدر با شهامت تصمیم گرفتی قطعا میتونی از عهدش بربیای،خدا هم کمکت میکنه قطعا،برای منم دعا کن سر زایمان،منم زایمانم خیلی نزدیکه