2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استخاره که الکی نیست 

شرایط داره 

مثلا باید تحقیق کنی و خودت بری دنبال استدلال و منطق لعد دیگه یه جا گیر کردی اونوقت حالا شرایط داره من همشو نمیدونم .اینکه وایه هر اب خوردنی استخاره بگیری باعث میشه یه عده اولا مسخره کنن تازه از اون مهم تر درست نیست که 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی 

یعنی اگه برای کاری با پنجاه نفر درست درمون و کارشناس و .... مشورت کردی و نطر گرفتی و هیچ نتیجه نگرفتی. میشه استخاره کرد. یه مشکلی که همه توش بمونن که توی دو راهی باشن و نشه واقعا تصمیم گرفت کدوم راه. میشه استخاره کرد.

اما برای روزمرگی نکنی بهتره.

واسه طلاق گرفتن 

میگن برای ازدواج و طلاق استخاره نکنی بهتره.

چون طلاق یه چیزی پایه های عرش میلرزه. توی جهان سوم هم به دید بدبهش نگاه میکنن مخصوصا به زن مطلقه.

اما بعضی وقتها شرایط انقدر بده طلاق بهترین درمانه. مثلا یه نفر اعتیاد شدید داره توهم میزنه تهمت میگه و هزارتا چیز دیگه. برای حفط جان شاید طلاق واجب هم باشه.

میگن برای ازدواج و طلاق استخاره نکنی بهتره. چون طلاق یه چیزی پایه های عرش میلرزه. توی جهان سوم هم ب ...

بله اعتیاد داره و دو بار هم منو زد .ولی بیشتر از همه از دروغاش و پولی که نمیدونستم از چه راهی بدست میاره و فروختن وسایلی که برای جهزیه خریده بود .و خرج کردن پول پیش خانه میخوام ازش جدا بشم

بله اعتیاد داره و دو بار هم منو زد .ولی بیشتر از همه از دروغاش و پولی که نمیدونستم از چه راهی بدست م ...

اعتیاد خیلی سخته. خوب درکت میکنم.

اگه امکانش رو داری مستقل بشی. چند وقت ازش دور زندگی کنی. فکرت آزاد بشه راحت تر تصمیم بگیری.

درباره پولش مسولیتی نداری. اعمال خودشه اگه از راه حرام هم باشه گناهش پای تو نیست.

میدونم این اعتیاد لعنتی جهزیه که سهله. ناموسشون هم در راه مواد میدن. دیدم. داشتم دورم افراد معتاد.

اعتیاد خیلی سخته. خوب درکت میکنم. اگه امکانش رو داری مستقل بشی. چند وقت ازش دور زندگی کنی. فکرت آزا ...

الان تقریبا دو ساله خونه بابامم هستم .چند وقت پیش مامانم به مادرش که خالم میشه گفته که به پسرت بگو بیاد تکلیف دخترمو معلوم کنه طلاقشو بده ما هم مهریه ازش نمیخوایم .خالم هم به پسرش گفته .اونم گفته به دخترش بگو بره تمام شکایتهاشو پس بگیره تا یک سال دیگه وسیله هامو بخرم بیام دنبالش 

اعتیاد خیلی سخته. خوب درکت میکنم. اگه امکانش رو داری مستقل بشی. چند وقت ازش دور زندگی کنی. فکرت آزا ...

من هم از اینش میترسیدم که بخواد بیشتر از این شخصیتم خورد بشه