2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کره فک کنم توش خیلیییی به چشم بیاین که خارجی این و جا افتادن سخت باشه ولی اگه با این قضیه مشکلی ندار ...

یعنی ترکیه در این حد بده؟

راستش من خیلی وقت پیش رفتم اما کره زیاد تو رفت و امدم  اما بازم تصمیم سختیه برام

یعنی ترکیه در این حد بده؟ راستش من خیلی وقت پیش رفتم اما کره زیاد تو رفت و امدم  اما بازم تصمی ...

آره خب وضعیت اقتصادی معیشت فرهنگی هرچیشو نگاه کنی فرق چندانی با ایران نداره، فقط آب و هواش بهتره، مهاجرت سختی زیاد داره به نظر من اگه آدم میخاد اینقد به خودش سختی بده بهتره بره یه جایی که وضعیتش خیلی بهتر باشه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
@eiiiiiiiiiiiliii   خود نامردش این جاست🤣🤣🤣🤣🤣

هن؟؟؟؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چاقالو رو میگم بابا چشم لطفا🤣🤣🤣🤣

لنتی فازت چیه؟

نمیگیرم چی میگی😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂گمشو لطفا چشم لطفا یادت اومد؟؟؟؟😂

اهاااااااااان😂😂😂😂😂😂😂😂

این همونه؟