2777
2789
هیچم عجیب نیست همش دروغه

آخه مگه کسی گفته راسته هی میگی دروغه؟خود بنده خدا هم مدام میگه اینا حقه است 😐

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو یوتیوب همش حقست اون موقع میخندی که همش دروغه

واوووو ما فک میکردیم فرستاده ی شیطانه داره ذهن خوانی میکنه چقد خوب که روشنمون کردی 😂😂 بنده خدا از اولین اجراش گفت ذهن خوانی نمیکنم وفقط ترفنده 

آخه مگه کسی گفته راسته هی میگی دروغه؟خود بنده خدا هم مدام میگه اینا حقه است 😐

ولی ما به چشم باور نگاش میکنیم

ما همونایی هستیم که 30 سالدیگه تو همین نی نی سایت میایم زاغ سیاه عروسمون رو چوب میزنیم  از ما گفتن ..
ولی ما به چشم باور نگاش میکنیم

شما شاید اما بقیه به چشم سرگرمی نگاهش میکنن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دقیقا خخخ

والا 😂😂😂من اتفاقا هرجا که میخوان توضیح بدن عمدا نگاه نمیکنم عشق شعبده به ندونستن و بازی خوردنه ...مث فیلم و سریال دیدن ما میدونیم بازیگرن و واقعی نیست ولی باورش میکنیم و تحلیلش میکنیم شعبده هم از این دید خیلی سرگرمی داره و جذابه تو همه جای دنیا ...بعد تو ایران همه دنبال صایع کردن فتحی روشنن انگار گفته من از اینده خبر دارم 😂

سلام ..کارهای ذهن خوانی رو از طریق موکل { جن }انجام میده که برنامه قبلیش دوتا کنارش مونده بود اما در کنارش کلک های شعبده بازی انجام میده که کسی بهش شک نکنه..

آقا هستم** در تاپیک های شخصی خانومها نظر نمیدم چون به من مربوط نیست اگه تاپیکی { دعا ، همزاد ، اعتیاد ،  }بتونم کمک کنم نظر منطقی میدم ..{ لطفا قضاوت نکنید }
سلام ..کارهای ذهن خوانی رو از طریق موکل { جن }انجام میده که برنامه قبلیش دوتا کنارش مونده بود اما در ...

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده