2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میشه واس منم بگی؟از ازدو‌اجم بگو و اینکه کی اتفاق میفته؟

179روز دیگ. هرروز یاسین بخون تا اون روز.به مدت سی روز روزی هزار مرتبه ذکر استغفار بگو

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
سلام عزیزم میشه بگی خواهرم کی ازدواج میکنه ؟داره۳۵سالش میشه

عزیزم بگو خواهرت هرروز سوره جن بخونه اگه دعا گرفتن باطل میشه اگه همزاد داره ضعیف میشه میزاره می ره. نمازش رو به موقع بخونه. آیت الکرسی روزی یبار بخونه. ذکر استغفار عالیه هرروز بگه. خودت براش چله حق شناس بگیر.. 

منم بگو بچه دارمیشم؟کی؟بایدچکارکنم؟آخه دوبارسقط داشتم

عزیزم بخدا من چه خبر از آینده دارم. به دلم افتاد بهشون گفتم. سوره جن و ایتلکرسی بخون. هرروز صدقه بده به نیت بچه داریت شده یه صد تومنی. سوره مریم رو بخون سوره یاسین بخون. چله حق شناس رو بگیر. اگ کیست یا تنبلی تخمدان داری ورزش کن. من یه پودری درست کردم به هرکی دادیم حامله شد. راسش برا خواهرم درست کردم بدمزه بود یکی دوبار کلا خورد بعدش حامله شد موندن دیگ دادیم به دوسه نفر اونا هم شدن. اگ ببینم داشته باشه و اگه کیست داری بگو شاید تونستم برات فرستادم

عزیزم بخدا من چه خبر از آینده دارم. به دلم افتاد بهشون گفتم. سوره جن و ایتلکرسی بخون. هرروز صدقه بده ...

راستش سر حاملگی اولم کیست داشتم اما بعد سقطش دکتر اچ دی داد خوردم رفع شد.سر دومی نداشتم.باشه درهرحال ممنونم ازت که جواب دادی

راستش سر حاملگی اولم کیست داشتم اما بعد سقطش دکتر اچ دی داد خوردم رفع شد.سر دومی نداشتم.باشه درهرحال ...

خواهش میکنم ازت برو یه باشگاه بنویس و علاوه بر دستگاه یک ساعت و نیم ورزش هوازی کار کن. هوازی خیلی مهمه تخمدان رو به تحرک وا می داره. از آب پیاز دوستان خیلی نتیجه گرفتن قسمت جستجو بزن پیاز رو شش میاد. انشالله دامنتون سبز شه و چراغ دلتون روشن.