2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دستموماچ کرد😌😎😈

371 بازدید | 20 پست

.....

حالااینکه داشت ادای برادرشوهرمودرمیاوردزیادمهم نیس😫مهم اینه که ماچ کردمنم آنچنان تونقش فرورفتم که محکم شپلق پسش زدم😌😨اونم اینجوری نگام کرد😠گفت حسام کارش گیرباشه اینطوری تندتنددست منوماچ میکنه وبازم ماچ کردومن که درنقشم غوطه ورشده بودم وانگهی بادوپرتاب ۲۰امتیازی ناک اوتش کردم😅درهمان لحظه متوجه شدم جمله ای ازمیان مغز وی جاری شده وبرتمام رگ وخونش نشست وآنهم این بودعروس چقدوحشیه ایشالاه مبارکش باد😂😂😂😂😆💃ولی به خاطراون دوتاضربه کاری برزبانش جاری نشد😁خدایاشکررررت😌😎

فان#  

پیشاپیش اساتیدمحترم (هانیبال لکترها)ازخوردن من اجتناب کنیدچون بنده گوشتی دارم به تلخی حرکت دوخط موازی😌باتچکر

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

😅😅😅😅🌈

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی متوجه  این تایپیک شد برا منم توضیح بده ممنون میشم 

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
افتخار بزرگیه😂😂

خیلی،اون لحظه احساس کردم کاپ قهرمانی المپیک رودادن دستم😎

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
بی مزه بود

خیلی ممنون😌

هرکی متوجه  این تایپیک شد برا منم توضیح بده ممنون میشم

بروازاول بادقت کلمه به کلمه شوبخون آفرین دخترگلم،آفرین

[QUOTE=101750868]خیلی،اون لحظه احساس کردم کاپ قهرمانی المپیک رودادن دستم😎[/QUOTE ایول بابا😏

ایول به خودت😄