2777
2789
عنوان

اقا بیاین از سوتی های بامزه مامان باباهاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4283 بازدید | 98 پست
یه بار من از چها ر پایه افتادم بس که شیطون بودم هش سالم بود بالا چهارپایه بازی میکردم بعد دستم شکست ...

وای خدا یکی یک لیوان اب برای من بیاره

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الی اومدیم پارک زنداییم عین شالی که واست فرستادمو پوشیده از جلو خیلی خوشگلتر از عکسه حواسش پرت شد عک ...

😂😂😂😂😂

وای چ جالب

چه تفاهمی

از کدوم؟

اونی ک ادم داره یا اونیکه زرده؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه بابا از همونی که تو برا مانتوت می خواستی سورمه ای و سرخابیه قیمتشم پرسیدم ازش😂

ععععع چ جااااالب

جنسش خوب بود؟؟

چند؟

جنسش چجوری بود؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ععععع چ جااااالب جنسش خوب بود؟؟ چند؟ جنسش چجوری بود؟

من که خوشم اومد می خوام برم بگیرم گفت ۵۰ گرفته جنسشم خوب بود تازه برقم میزد😂😂😂😂تو خصوصی عکسشو بفرستم؟😂

من که خوشم اومد می خوام برم بگیرم گفت ۵۰ گرفته جنسشم خوب بود تازه برقم میزد😂😂😂😂تو خصوصی عکسشو بف ...

خصوصی نمیشه عکس فرستاد

۵۰ خیلی خوبه ک

آره منم موندم با این قیمت وایسا همینجا عکسشو بفرستم یواشکی از پشت گرفتم🤦‍♀️😂😂😂😂

😂😂😂😂باشه

میاد به مانتوم به نظرت؟

آره خیلی خوب میشه 

قشنگه😍😍

خردلیشم داشت؟

خردلشیو عکس نداری؟

دیدی؟😂😂😂😂😂

اره☺

دیدی؟😂😂😂😂😂

پری_پرپر_شد#