2777
2789
ایشالله دوتامون به خواستمون برسیم عزیزم اگه راهی بلدی منم مطلع کن

ان شاء الله

کیتت مثبته فقط من جوش شیرین زیاد شنیدم و پرسیدم گفتن خوبه 😊همسرتم قهوه بخوره قبل رابطه ....واینکه آقا سرد باشه و خانوم گرم (گرفتی که  )

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که الان نصف راه و رفتی😁😁 اصلش تخمک گذاری بعدش رژیم.امروز تا میتونی میوه و قلیای بخور...اگه اسم ...

من بعد یک ماه و نیم اقدام‌میکنم اگه راهی هس بگو 😭

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
شما که الان نصف راه و رفتی😁😁 اصلش تخمک گذاری بعدش رژیم.امروز تا میتونی میوه و قلیای بخور...اگه اسم ...

اخه من اصلا رژیم رعایت نکردم .میخام بکی ۲ماه هم رژیم بگرم بعد اقدام کنم

تورو خدا دعا کنید یه پسر خوشکل وسالم بدنیا بیارم
اخه من اصلا رژیم رعایت نکردم .میخام بکی ۲ماه هم رژیم بگرم بعد اقدام کنم

عه پس امروز نمیخوای اقدام کنی

ان شاء الله  کیتت مثبته فقط من جوش شیرین زیاد شنیدم و پرسیدم گفتن خوبه 😊همسرتم قهوه بخوره قبل ...

اجی فک کنم برعکس گفتی مرد باید چیزای کرم بخوره .زن فقط باید قلیایی کنه محیط واژن ورحمو

اجی فک کنم برعکس گفتی مرد باید چیزای کرم بخوره .زن فقط باید قلیایی کنه محیط واژن ورحمو

نه تغذیه رو نمیگم گلم شکمتو گرم نگهدار شکم بند ببند موقع ظرف شستن نزار خیس بشی  و ببخشید 🤦‍♀️ بیضه اقا هم قبل رابطه باید کمپرس سرد بزاری 

نه تغذیه رو نمیگم گلم شکمتو گرم نگهدار شکم بند ببند موقع ظرف شستن نزار خیس بشی  و ببخشید بیضه ا ...

اها .اره .

یه شکم بند پشم شتر داشت مامانم اونو اوردم فعلا بستمش

من شوهرم عاشق بچه پسره 😭😭حتی نذر کردم پسر بشه محمد میزارم اسمشو 

تغذیه هم که من ماست و شیر و دوغ  و پنیر گذاشتم کنار ۱ ماهه 

من بعد یک ماه و نیم اقدام‌میکنم اگه راهی هس بگو 😭

چرا نمیای تاپیک بانو ۱۲ اونجا همه با هم جمعیم .😁 از الان هر روزصبح صبحانه گرم بخور مثه شیره خرما .نشاسته حلوا با شیره و زعفرون....گوشت قرمز دو نفرتون کم کنین تا جایی ک میتونین..به جاش مرغ و ماهی و میگو و بوقلمون تونستی بخور..رو برنجت زعفرون و زرشک بریز سرد نباشه..روغن کنجد و زیتون طبیعی هم خوبه..ترشی نخورولی خیارشور بدون سرکه خودت درست کن همیشه رو سفره ت باشه..شوهرت نزار با اب داع حمام بره.تو پریودی مراقب خودت باش جوراب بپوش پاهات سردی نکشه.رو جای سرد نشین.میوه لبنبات تو پریودی قطع کن بعد پاکی میوه خیلی زیاد بخور.از کیت استفاده کن فقط چند بسته بگیر که مرتب استفاده کنی چون روزش مهمه.لیموترش طبیعی و عسل بده شوهرت شربت زعفران و گلاب و عسل درست کن تو یخچالت باشه تو هوای گرم هم میچسبه..تو چای شوهرت دارچین یا زنجببل یازعفرون بریز..خودت چایی سیاه قطع کن فقط چایی سبز بخور اخر شب اسطوخودوس دم کن برا پسر دار شدن عالیه...اویشن هم تو پریودی دم کن اونم عالیه..اینا فعلا یادم بود

الهم صل علی محمد و ال محمد
نه میترسم .چون بدنم یخههه.از دادم گفت تیرویدت سر مرز کم کاریه

رو مرز اقدام نمیکتی؟؟من ۷ بود با ۱ هفته دارو خوب شد...اقدام کن دختر حیف تخمک به این خوبی ..لوتیروکسین اگه داد همزمان بخور

الهم صل علی محمد و ال محمد
چرا نمیای تاپیک بانو ۱۲ اونجا همه با هم جمعیم .😁 از الان هر روزصبح صبحانه گرم بخور مثه شیره خرما .ن ...

خییییییلییییی ممنون 

لینکشو بزار بیام عزیزم 😘