2777
2789
عنوان

لطفا هرکی واتساپ داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مامانم اومده میگه شرایط بچتونو رو دقیق شرح بدید برام

ممنون گلم بهشون سلام برسون

پسرم چهارسال و سه ماهشه 

بر اثر خفگی و کبودی تولد اکسیژن به مغزش نرسیده مشکل پیدا کرده 

بندناف دور گردنش پیچیده بود 

الان نه راه میره نه حرف میزنه نه جویدن بلده نه هیچی فقط با کلللی کاردرمانی و سختی گردن میگیره همییین

😔😔😔💔💔💔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنون گلم بهشون سلام برسون پسرم چهارسال و سه ماهشه  بر اثر خفگی و کبودی تولد اکسیژن به مغزش ن ...

عزیزم کاردمانیشو باید جدی تر بشه ترجیحا شیراز برو چون کاردرمانای اونجا فوق العاده هستند

عموی من در اثر تصادف آسیب نخاع شدید شد جوری که اصلا ماهیچه های کمر به پایینش کار نمیکرد یک ماهه رفته شیراز الان با عصا راه میره

مدارس استثنایی و مراکز معلولین رو حتما برو مشاوراشون تجربه خوبی در این زمینه ها دارن

برای هزینه ها و کمک ها جانبی هم بهزیستی میتونه کمکتون کنه

موفق باشید

عزیزم کاردمانیشو باید جدی تر بشه ترجیحا شیراز برو چون کاردرمانای اونجا فوق العاده هستند عموی من در ...

ممنون گلم 

اره با همین کاردرمانی گردن گرفت و شیراز هم من میرفتم چون خودم اطراف هستم

راستش دوستم بهم گفت برو تو تنظیمات و نت واسه مصرف واتساپ رو خاموش کن ولی بازم نشد  شایدم واسه ...

تاتی جون

من نتونستم پیداش کنم

متاسفانه موفق نشدم

قرار بود راه حلشو پیدا کردم، خبرشو بهت بدم که اونم‌شرمنده ت شدم

تاتی جون من نتونستم پیداش کنم متاسفانه موفق نشدم قرار بود راه حلشو پیدا کردم، خبرشو بهت بدم ...

ممنون مهربون دشمنت شرمنده باشه 🙏❤