2777
2789

والاشیرازیاهم اگه مثل آذریامتعصب بشن وغیرت نشون بدن محمدبرنده میشه مگه ماکم شیرازی داریم ؟پرچم شیرازیاهمیشه بالابوده توطول تاریخ توعصرجدیدم باید خودشونونشون بدن کاکو جونی😆

ماراحوصله ی شرح حال نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يه تركم و پارسا رو انتخاب ميكنم بحث تعصب اينام نيس همين كه يه بچه به اين سن و سال با اين اعتماد به نفس بتونه در كنار آقايون و خانمايي قرار بگيره كه حداقل دو برابر سنشه قابل تحسين هستش و اين جرأت رو داشته باشه كه قطعه هاي به اين سنگيني رو بخونه يعني استعداد..... مطمئنا تو وجودش اين استعداد رو ديدن كه اجازه ميدن اثر هاي سنگيني بخونه كار خانم عبادي هم خيلي خوب بود و عاااالي ولي اي كاش راي رو از طريق بر انگيخته كردن احساساتمون نميگرفتن كارشون زشت بود كه سو استفاده كردن از احساسات مردم

من يه تركم و پارسا رو انتخاب ميكنم بحث تعصب اينام نيس همين كه يه بچه به اين سن و سال با اين اعت ...

فرق سن و سال محمد و پارسا ۶ سال هست عزیزم خیلی تفاوتی ندارن

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اقا بیا تو همین سایت تبلیغ کنیمممممم شما هم شیرازییییی

هاعاموشیرازیم.منکه بهش رای دادم هرکی هم میشناختم بهش اس دادم گفتم رای بدین ایشالا که محمداول بشه 

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
من يه تركم و پارسا رو انتخاب ميكنم بحث تعصب اينام نيس همين كه يه بچه به اين سن و سال با اين اعت ...

این نشونه هنرمند بودن این خانم هست .هنر یعنی برانگیختن احساسات.

یا امام رضا

این همه میگیم خانم عبادی احساسات رو برانگیخته کرد به یه طرف قضیه نگاه کنیم اون مادر دختر رو دعوت کرد 

ماجرا از اونجا احساساتی خیلی شد ک احسان اون مرده و به خصوص دخترش رو دعوت کرد 

😐همش هم تقصیر اون نیندازیم 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔