2777
2789
عنوان

به کی رای میدید؟؟؟؟عصر جدید 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 32 پست
سعید کو پس😑😑😑

گفتم منو لایک کنید تا پیک منو

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محمد#  

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حالا چرا عصبانی؟🙄

مجرد بوده سعید☹☹☹☹

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

لطفا بخاطر فقر و نداری به کسی رای ندید

منم ازش خوشم نمیااااد اصلا

ولی خیلی حرفه ای میخونه اصلا فالش نمیشه کاملا رو ریمته

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
محمد فقطططط وای خدا چقد دوس دارم پسرم مثل این شه 😍

چقد تفاوت عقیده وجود داره 

من داشتم میگفتم خیلی دوست دارم به علاقمندی های بچه م احترام قائل باشم و حتی اگر بخواد یه رفتگر باشه یا هر شغل با هر سطح و جایگاه اجتماعی پایین یا بالای دیگه مشکلی نیست

ولی اگر یه روزی دلش بخواد اینجوری باشه قطعا افسردگی میگیرم

من با آدم های بی قانون و رها نمیتونم احساس امنیت داشته باش حس میکنم این قابل پیش بینی نبودن ترسناکه از همچین آدمی هر کاری ممکنه بر بیاد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم نظرم همینه ...نه اینجا نه محمد زارع 

کلا من هنرمندای که کارشون آرامش بده را بیشتر می پسندم 

باز محمد و نینجا را بیشتر از مثلا اون شمشیربازی با چشم بسته می پسندیدم 

موقع اون که تلویزیون را خاموش کردم اصلا 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
مجرد بوده سعید☹☹☹☹

یعنی چی؟ مگه دوست داشتی متاهل باشه؟😂😂😂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
وای پارسا چرا کلا باهاش نمیتونم ارتباط برقرارکنم

خیلی صداش قشنگه 

من سواد موسیقی ندارم ولی به عنوان یه فرد معمولی از صداش لذت می برم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

فقط پارسا وعبادی اجراشون خوب بود،رأی نمیدم ولی حسم میگه یکیشون اول میشه،محمد سعید نینجا امشب خوب نبودن البته سعیدو دوس داشتم اجراشو

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
فقط پارسا وعبادی اجراشون خوب بود،رأی نمیدم ولی حسم میگه یکیشون اول میشه،محمد سعید نینجا امشب خوب نبو ...

اگه حال نداری روبیکا رو نصب کنی *۷۸۰*۴۴# رو بگیری به فاطمه عبادی میتونی رای بدی

پارسا هم همین رو بگیر جای چهل و چهاز ۳۳ رو بگیر

نینجا ۵۵

سعید ۶۶

محمد۷۷

منم نتونستم به فاطمه عبادی و پارسا رای ندم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است