2777
2789
سلام دوست عزیزم برات مهره اوردن؟ منم دارم میخام بدونم مثل مهره من هست؟ اثر داشت براتون؟

سلام مهره شما رسید؟ میشه بدونم چه رنگیه و اثر داشت براتون؟

چون من هم سفارش دادم و اصله

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
سلام مهره شما رسید؟ میشه بدونم چه رنگیه و اثر داشت براتون؟ چون من هم سفارش دادم و اصله

سلام عزیزم والا من اثر ندیدم ازش...سیاهه و ریز ..طرف که می‌گفت اصله..البته ب قول خودش چندمدل و چند رنگ وجود داره ....واسه شما چ رنگیه ؟ چند خریدید؟ اثرش رو دیدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم والا من اثر ندیدم ازش...سیاهه و ریز ..طرف که می‌گفت اصله..البته ب قول خودش چندمدل و چند ر ...

عزیزم متاسفانه مال شما فکر میکنم فیک باشه.چون من این مهره ای که میگید رو تو نت دیدم و از سرمار درمیارن،درصورتی که مهره مار به هنگام جفت گیری مار نر و ماده خودش میفته رو زمین و سایزش ریز نیست و دایره ای شکله ،که یه طرف مهره دایره است یه طرف دیگش صافه.من تازه سفارش دادم بعد سیزده به دستم میرسه و مطمئنن و خودشونم گفتن اونایی که تو نت هست همشون صدفن،خودم هم چون نگران بودم سرچ کردم و دیدم همه مهره ها عین همن و اینی که من خریدم فرق داره باهاشون فهمیدم که قطعا اصله.پنج تومنه قیمتش عزیزم اما الان به خاطر عید تخفیف فوق العاده خورده و شده ۱۵۰۰.ولی من تو قرعه کشی فالور فعال اسمم دراومد و ۵۰۰ خریدم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
عزیزم متاسفانه مال شما فکر میکنم فیک باشه.چون من این مهره ای که میگید رو تو نت دیدم و از سرمار درمیا ...

مهره مار اصل به هیچ عنوان این قیمت نیست این ک من گرفته بودم از اول میدونستم نوع مارش ضعیفه  و نیروش کم ولی یکی از اشناهامون دقیقا از همون جایی که من گرفتم قوی و بزرگش رو گرفت بیست میلیون زندگیش به معنای واقعی از این رو به اون رو شد ولی واسه من اثرش کم بود ...ولی مهره مار پنج تومنی و یه تومنی و پونصدتومنی شرط می‌بندم دروغه و کلاهبرداری ،،اخه مگه داریم مگه میشه؟