2777
2789
سلام دوست عزیزم برات مهره اوردن؟ منم دارم میخام بدونم مثل مهره من هست؟ اثر داشت براتون؟

سلام مهره شما رسید؟ میشه بدونم چه رنگیه و اثر داشت براتون؟

چون من هم سفارش دادم و اصله

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
سلام مهره شما رسید؟ میشه بدونم چه رنگیه و اثر داشت براتون؟ چون من هم سفارش دادم و اصله

سلام عزیزم والا من اثر ندیدم ازش...سیاهه و ریز ..طرف که می‌گفت اصله..البته ب قول خودش چندمدل و چند رنگ وجود داره ....واسه شما چ رنگیه ؟ چند خریدید؟ اثرش رو دیدید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم والا من اثر ندیدم ازش...سیاهه و ریز ..طرف که می‌گفت اصله..البته ب قول خودش چندمدل و چند ر ...

عزیزم متاسفانه مال شما فکر میکنم فیک باشه.چون من این مهره ای که میگید رو تو نت دیدم و از سرمار درمیارن،درصورتی که مهره مار به هنگام جفت گیری مار نر و ماده خودش میفته رو زمین و سایزش ریز نیست و دایره ای شکله ،که یه طرف مهره دایره است یه طرف دیگش صافه.من تازه سفارش دادم بعد سیزده به دستم میرسه و مطمئنن و خودشونم گفتن اونایی که تو نت هست همشون صدفن،خودم هم چون نگران بودم سرچ کردم و دیدم همه مهره ها عین همن و اینی که من خریدم فرق داره باهاشون فهمیدم که قطعا اصله.پنج تومنه قیمتش عزیزم اما الان به خاطر عید تخفیف فوق العاده خورده و شده ۱۵۰۰.ولی من تو قرعه کشی فالور فعال اسمم دراومد و ۵۰۰ خریدم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
عزیزم متاسفانه مال شما فکر میکنم فیک باشه.چون من این مهره ای که میگید رو تو نت دیدم و از سرمار درمیا ...

مهره مار اصل به هیچ عنوان این قیمت نیست این ک من گرفته بودم از اول میدونستم نوع مارش ضعیفه  و نیروش کم ولی یکی از اشناهامون دقیقا از همون جایی که من گرفتم قوی و بزرگش رو گرفت بیست میلیون زندگیش به معنای واقعی از این رو به اون رو شد ولی واسه من اثرش کم بود ...ولی مهره مار پنج تومنی و یه تومنی و پونصدتومنی شرط می‌بندم دروغه و کلاهبرداری ،،اخه مگه داریم مگه میشه؟