به هر نیتی استغفرالله بگی معجزه میکنه به نیت روزی بخونی خودت حیرت میکنی به نیت حل مشکل بخونی حیرت میکنی به نیت نرم کردن دل کسی بخونی حیرت میکنی به هر نیتی بخونی عالیه.برای روزی روز چهارشنبه همش بگو یا حنان یا منان رد خور نداره یه چیزی گیرت میاد.سوره فلق هم برای روزی عالیه در طول روز بخونی خودت به چشم میبینی که چجوری روزی بهت میرسه.من در کل یه دفتر دعا دارم هر دعایی که طول عمرم دیدم و شنیدم نوشتم توش.
در ضمن همیشه در طول روز یا رحمن یا رحیم رو بخونید تقدیر بد رو به تقدیر نیک عوض میکنه مثلا اگه تو تقدیرتون بچه نباشه تقدیرتون رو تبدیل به نیک میکنه و بچه توی تقدیرتون میزاره یا اگه بلایی بخواد سرتون بیاد تقدیرتون به نیک تغییر میکنه و توی اون بلا آسیبی بهتوننمیرسه و مایه خیر و برکت توی زندگیتون میشه
منم خیلی به استغفار اعتقاد دارم...دایما یا عربیشو بگو...یا بگوو متاسفم خدایا....منو ببخش خدایا..دوستت دارم ...متشکرم اینا همون استعفار و حمد رو میرسونه
آره عزیزم مثلا روزی دویست بار برای خودت تعیین کن و همیشه روزی دویست بار بخون.در ضمن اگه کسی هر روز روزی۲۵ بار بگه اللهم رب اغفر لی و لوالدی و للمومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات مستجاب الدعا میشه به شرطی که پایبند باشه و همیشه بخونه
عزیزم ممنون از راهنمایی امیدوارم امشب پای تمام ارزوهات ی امضا محکم بخوره🙏🙏🙏
ممنون عزیزم.برای مشکلم دعا کن تو حتما دلت صافه و دعاهات قبول میشه من یه مشکل خیلی خیلی خیییییییییلی بزرگ دارم که به هر دری هم میزنم حل نمیشه.دعا کن حل بشه دیگه خسته شدم