2789
عنوان

ویروس جدید😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 37 پست
خواهش میکنم انشالله زودتر کوچولوی نازت خوب بشه

فدات مهربون 

ان شاالله

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان دو هفته س دونه هاس خوب شد ولی آفت دهانش خوب نمیشه

آخی چقدر اذیت شده طفلی ان شاالله زودتر خوب بشه

تبش چقدر طول کشید؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

پسرمنم ۱۵ماهشه گرفته،دیگه اخراشه،جوش هاش خشک شدن،دکتر چرک خشک کن و استامینوفن داد با پماد کورتیزون اگه اشتباه نکنم پماد و چندبار در روز زدم الان سیاه شده جوشاش،افت دهنش هم امروز دیدم داره میره،پسر من پنجشنبه شروع شد تبش

پسرمنم ۱۵ماهشه گرفته،دیگه اخراشه،جوش هاش خشک شدن،دکتر چرک خشک کن و استامینوفن داد با پماد کورتیزون ا ...

الان براش شیاف گذاشتم نیم ساعته ولی طبش قطع نشد فاویسم داره نمیتونم پروفن بهش بدم نمیدونم چیکارکنم 😢😢😢

الان براش شیاف گذاشتم نیم ساعته ولی طبش قطع نشد فاویسم داره نمیتونم پروفن بهش بدم نمیدونم چیکارکنم � ...

پاشویه کن عزیزم،حواست ب تبش باشه یکم دیگه میاد پایین انشاالله،روزهای اول خیلی سخته تحمل کن و مواظب باش دکتر برای پسر منم شیاف داده بود ک اگه استا قطع نکرد تبشو استفاده کنم

پاشویه کن عزیزم،حواست ب تبش باشه یکم دیگه میاد پایین انشاالله،روزهای اول خیلی سخته تحمل کن و مواظب ب ...

خوابه چه جوری توخواب پاشویه کنم تازه سرشبم پاشویه کردم تنش خوب بود سرش داغ بود نگران هیچی جز تبش نیستم 😔😔😔