2777
2789
عنوان

ویروس جدید😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 37 پست
خواهش میکنم انشالله زودتر کوچولوی نازت خوب بشه

فدات مهربون 

ان شاالله

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان دو هفته س دونه هاس خوب شد ولی آفت دهانش خوب نمیشه

آخی چقدر اذیت شده طفلی ان شاالله زودتر خوب بشه

تبش چقدر طول کشید؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

پسرمنم ۱۵ماهشه گرفته،دیگه اخراشه،جوش هاش خشک شدن،دکتر چرک خشک کن و استامینوفن داد با پماد کورتیزون اگه اشتباه نکنم پماد و چندبار در روز زدم الان سیاه شده جوشاش،افت دهنش هم امروز دیدم داره میره،پسر من پنجشنبه شروع شد تبش

پسرمنم ۱۵ماهشه گرفته،دیگه اخراشه،جوش هاش خشک شدن،دکتر چرک خشک کن و استامینوفن داد با پماد کورتیزون ا ...

الان براش شیاف گذاشتم نیم ساعته ولی طبش قطع نشد فاویسم داره نمیتونم پروفن بهش بدم نمیدونم چیکارکنم 😢😢😢

الان براش شیاف گذاشتم نیم ساعته ولی طبش قطع نشد فاویسم داره نمیتونم پروفن بهش بدم نمیدونم چیکارکنم � ...

پاشویه کن عزیزم،حواست ب تبش باشه یکم دیگه میاد پایین انشاالله،روزهای اول خیلی سخته تحمل کن و مواظب باش دکتر برای پسر منم شیاف داده بود ک اگه استا قطع نکرد تبشو استفاده کنم

پاشویه کن عزیزم،حواست ب تبش باشه یکم دیگه میاد پایین انشاالله،روزهای اول خیلی سخته تحمل کن و مواظب ب ...

خوابه چه جوری توخواب پاشویه کنم تازه سرشبم پاشویه کردم تنش خوب بود سرش داغ بود نگران هیچی جز تبش نیستم 😔😔😔