2777
2789
عنوان

منم ذره و ذره پرور علی(علیه السلام) ست💚

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

امرالمومنین علیه السلام درخطبه عیدغدیرفرمود:

وقتی که به هم دیگررسیدیدهمراه سلام مصافحه کنیدودراین روزبه یکدیگرهدیه بدهید این سخنان را هر که بود وشنیدبه ان که نبودبرساندتوانگر به سراغ مستمندبرودوقدرتمند به یاریضعیف.پیامبرمرا امر کرده است.

علی ولی الله... عیــــدمون مبــارک😊😊😊

تمام قد موافقم 😀 عیدمون مباااااارک 💞💞💞

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@hadis_mp     @anistone     @آنیتاآنیتا     @mahsa77777 &nbs ...

به ذره گر نظر لطف بوتراب كند
به آسمان رود و كار آفتاب كند
شعاع ذره زخاك در ولاي عليست
و گر نه ذره كجا كار آفتاب كند

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

التماس دعا

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

عمرم دمی بدون علی سرنگشته است

نفرین به هرکه عاشق حیدر نگشته است

از جنگ با علی احدی خاطره نداشت

زیرا هر آنکه رفته دگر برنگشته است 

جونم فدای مولای متقیان امام انس و جن امام علی (ع)

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)

دانی که چرا زمین به دورِ خود میگردد؟

نه بَهر من و نه بَهر تو میگردد

یکبار به عمر خود "علی" را دیده

دیوانه شده به دور خود میگردد

😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤

غدیر_حقیقت_دین#  

غدیری_ام#  

حیدری_ام#  

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

بااجازه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3135322/ختم-ذکریاعلی?page=1

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
@hadis_mp     @anistone     @آنیتاآنیتا     @mahsa77777 &nbs ...

ممنون خواهر گلم عید شما هم مبارک 

من دیروز سایت نیومدم تاخیرم رو ببخشید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم