زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 عنوان کاش خواهر داشتم. 162 بازدید | 23 پست یه دختر دیگه تو این. خونه کنار خودم میخوابید بعضی وقتا هم. اون تو کارای خونه کمک میکرد باهم میرفتیم بیرون لباس و خرید ب سلیقه هم میخریدیمپارک و پیاده روی میکردیمدردودل. باهم رقص یاد میگرفتیم پشت هم بودیمتنها نبودم برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 1398/05/28 | 21:50 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 خواهر# برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
دختر_اسمانی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 640 ب مامانت بگو یکی بیاره واست😐 دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶
__joker__a عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1925 من خواهر دارم ولی هیچکدوم کار خونه انجام نمیدیم همشو بابام انجام میده 😐😂 You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️ love your self :tears 🍃🍷. BTS🍯🍾.
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10172 والا من داشتم از این کارا با ما نکردالانم که ازدواج کرده عمرا She is everything I ever wanted....
زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 ب مامانت بگو یکی بیاره واست😐 دیگه وقتشه خودم شوهر کنم بیارم یکی. 25سالمه برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
asrinam عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 4569 واى ارزوى هميشگى من☹️البته بعضى وقتا ك داداشام لوسم ميكنن ميگن خيلي دوستت داريم و ي دونه خواهر بيشتر نداريم كمى ذوق ميكنمولى هميشه تو دل گيريا و ناراحتيام حضور ي خواهر رو كم دارم😔 زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 والا من داشتم از این کارا با ما نکرد الانم که ازدواج کرده عمرا جدی؟ برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
دختر_اسمانی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 640 دیگه وقتشه خودم شوهر کنم بیارم یکی. 25سالمه خب بچت بدنیا اومد تو ب چشم خواهر نیگاش کن😐 دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶
زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 واى ارزوى هميشگى من☹️ البته بعضى وقتا ك داداشام لوسم ميكنن ميگن خيلي دوستت داريم و ي دونه خواهر بيش ... درکت میکنم برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3191 یکی من دارم ...اتیش پاره...هیچ کاری هم نمیکنه یکسره با داداشش دعوا میکنن...اعصاب برام نگذاشته...هر روز چیز جدید یاد میگیره رو وسایل خونه امتحان میکنه سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
زیباروی_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 خب بچت بدنیا اومد تو ب چشم خواهر نیگاش کن😐 خخخخخ برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.