2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم😘😘😘😘آره منم میشینم از قبل میبینم همیشه😂😂😂😂😂

اون دومیه هس

با مانتو خردلی و جین یخی خوب نمیشه؟؟؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

من

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

کلا ایرانیا فقط بلدن انرژی منفی بدن یا بگن خوب نیست چون خودشون دوس ندارن ، اگه مورد علاقه شما نیست دلیل نمیشه خوب نباشه 

نه_به_انرژی_منفی#  ‍ ‍ 

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
کلا ایرانیا فقط بلدن انرژی منفی بدن یا بگن خوب نیست چون خودشون دوس ندارن ، اگه مورد علاقه شما نیست د ...

شما خودت ایرانی نیستی؟؟؟؟؟که میگین ایرانی ها !

چقد شبیه همیم ،قدیم که  فیلم ترسناکم میدیدم ولی یه مدت ندیدیم الانشوهرم نمیتونع ببینه دیگه شب ت ...

اره منم عاشق فیلم خارجیم ، فیلم ایرانی مورد علاقم نیست ولی هیچوقت نگفتم چقد بده 

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
ای خدا 😂😂😂😂دلتون شاد باشه همیشه❤

خخخخ قربونت برم ،حالا گاهیم دوتایی مشر وب میخوریم اهنگ میزاریمساختمونم خالیه اوففففف پارتی میگیریم اخرشبم میریم دور دور منم که پایه مسخره بازی اینقد تو سرو کله هم میزنیم تا بیهوش بشیم 

یبار مامورگرفتع بودمون دررفتیم 😅😅😅

برسه روزی که منم تیکر بزنم
اره منم عاشق فیلم خارجیم ، فیلم ایرانی مورد علاقم نیست ولی هیچوقت نگفتم چقد بده 

میبینم ایرانیم ولی سریال اصلا عقیدع دارم سریال یعنی تلف مردنوقت وکش دادن الکی گارگردان برای طولانی شدن فیلم،

مثل مغز های کوچک زنگ زده که رفتیم سینما دیدیم یا رحمان 1400

برسه روزی که منم تیکر بزنم