2777
2789

ابوخالد دایی بابامه یکماهه اومده ایران اولش چپیدن تو خونه شهرستان ما .من یه خواهر دارم ک کنکوریه مشکل روانیم داره با کسی غیر خودمون نمیسازه خیلیم بخاطر مهمونا بیماریش بدتر شد خیلیم از درسا عقب افتاد .خودمم شهربور امتحان جامع دارم ک یکماه بخاطر کار کردن ور دس اینا جا موندم 😔😔😔😔خلاصه بابام هرجور بود بعد یکماه بدبختی و خرج سنگین ک برا خورد و خوراکشون کردیم با نیش و کنایه فرستادشون خونه شهرمون و گفت برید اونجا خرید کنین شهره بزرگتره و خوش بگذرونین.... ما یه خونه شهرستان داریم یکی هم شهر اونیکه تو شهره تازه کامل شده و قبلا تو خونه مستاجری بودیم.اسباب اونجان.و صاب خونه گفته تا سی و یکم خالی کنین برین خونه خودتون قرار داد تموم شده....

حالا این ابوخالد و زنش تا شنبه یکشنبه تو خونه شهر ما ن دارن تو شهر میچرخن خرید میکنن چون پولشون ارزش داره و کلی تفریح ...هرچیم تیکه انداختیم و حتی مستقیم گفتیم ما باید از ۳۱اون خونه رو تحویل بدیم تو کتشون نمیره خیلی خرن

...

اگ هم اسباب کشی کنیم میان خونه شهرستانمون بازم خواهرم دیوونه میشه

اعصابمون خراب شده 

توروخدا میرید خونه کسی بیش از یک شب نمونین 😔😔😔

دشمنی که راهت رومیبنده، شرافتمندانه تر از دوستیه که نیمه‌ی راه تنهات میزاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ابوخالد پولدار نمیخاد یه شب هتل بگیره یا بره مشهد زیارت؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ابوخالد پولدار نمیخاد یه شب هتل بگیره یا بره مشهد زیارت؟

تیرماه کلا اونجا بود این برگشتیشه لنگر انداخته خونه ما

دشمنی که راهت رومیبنده، شرافتمندانه تر از دوستیه که نیمه‌ی راه تنهات میزاره

با زبون خودشون باهاشون صحبت کنید، و خیلی رک و‌راحت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تیرماه کلا اونجا بود این برگشتیشه لنگر انداخته خونه ما

بهش بگید مشهد توراش آف خورده دوباره برید بهترین فرصته  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
2790
2778
2791
2779
2792