2777
2789
عنوان

ازمایش+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی داری ، عفونت داری که البته عفونت ادرارییت ، میکروسکوپیک زیاد نیست اما خوب تو کشت کلونی زیادی داشته ، برات انتی بیوگرام انجام دادن که به دکترت کمک میکنه انتی بیوتیک مناسب تجویز کنه ، در ضمن ویتامین د هم کمه

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

ویتامین ب ۱۲ و اوره هم پایینه که نشون میده گوشت کم میخوری واین کم خونیتو بیشتر میکنه و وقتی کم خون وضعیف باشی عفونت هم دیر تر خوب میشه والبته مستعد عفونت میشی

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
پسر 

سلام عزیزم z64 نتیجه ازمایش رو گفتن 

توی کشت ادرار کلونی۵۰۰۰۰ هست و درمان با انتی بیوتیک رو باید شروع کنی

مایعات زیاد بخور و نزار مثانه پر شه

حتما پیگیر باش و زودتر برو دکتر

ان شاالله هرچه زودتر عفونت برطرف شه  

سلام عزیزم z64 نتیجه ازمایش رو گفتن  توی کشت ادرار کلونی۵۰۰۰۰ هست و درمان با انتی بیوتیک رو با ...

خیلی ممنونم تشکر💜 میگم که بچه گاهی پایین لگد میزنه مشکل نیس ؟ این مشکلاتی که دارم برای نی نیم مشکل پیش نمیاد؟ 

کاری نکردم عزیزم  

شاید تا ده هفته اینده تکوناش رو پایین حس کنی

اگر بریچ باشه این حس رو بیشتر داری که انگار به پایین رحم و لگن و واژن ضربه میزنه و کاملا طبیعیه

عفونت ادرار حتما باید درمان بشه اگر کسی درمان نکنه باعث عفونت کلیه و خدایی نکرده دچار زایمان زودرس میشه

وقتی دوره انتی بیوتیک تموم شد بعد از دو روز از قطع کردن مجددا ازمایش میدی که ان شاالله عفونت برطرف شده باشه. خودت دائما کشت ادرار بده در طول بارداری.عدد کلونی هم‌خیلی بالا نیست پس نگران نباش

پروتئین بدون چربی زیاد مصرف کن

خیلی ممنونم تشکر💜 میگم که بچه گاهی پایین لگد میزنه مشکل نیس ؟ این مشکلاتی که دارم برای نی نیم مشکل ...

عزیزم ببخشید حواسم‌نبود تیکرت ۱۵ هفته تا تولد رو نشون میده.تصورم بودکه ۱۵ هفته ای که گفتم تا ده هفته اینده

گهگاهی بخاطر بریچ بودن طبیعیه ولی اگه دائمیه سعی کن بیشتر استراحت کنی اگر میتونی شکم بند بارداری استفاده کن

عزیزم ببخشید حواسم‌نبود تیکرت ۱۵ هفته تا تولد رو نشون میده.تصورم بودکه ۱۵ هفته ای که گفتم تا ده هفته ...

اره سونو انومالی هم گفت بریچه بالا هم تکون میخوره اما در روز شتید۱۰دیقه ای میاد پایین ۴شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه اونم چشم حتما ممنونم

عزیزم ببخشید حواسم‌نبود تیکرت ۱۵ هفته تا تولد رو نشون میده.تصورم بودکه ۱۵ هفته ای که گفتم تا ده هفته ...

بعدگاهی درد پریودی میگیرم کمه اما میاد نمیدونم تا این بچه بدنیا بیادا من هزار بارمیمیرم و زنده میشم😔