2777
2789
عنوان

اگر بچه بودیم چه تاپیکایی میزدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 69 پست

مامانم بابامو میزنه دیشب خودم شنیدم میگفت نزن توروخدا نزن اومد🤦‍♀️فهمیده بود من دارم میرم تو اتاقشون بابام هی میگفت اومد🤣🤣🤣

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه بودین سواد داشتین شماها؟😐

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دیوث(شوخی)

ک و ن ی🤣🤣🤣

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
از شیر متنفرم😭 اسم عروسکمو چی بزارم پسر خالم مرد رویاهای منه😂 از پیاز بدم میاد من راپانزلم +عک ...

😂😂😂😂نعلتی

این کوچیکیای منه

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

امروز مهسا هم کلاسیم مقنعمو کشید خیلی بیشوووررررهههه😐

امروز املا ۲۰ شدم  دست و جیغ و هورااااا😁

مامانم عدس پلو درست کرده بچه ها کمک دوست ندارم 😫مااامااان😑

بچه ها این چیه شورتم قرمز شده😨🥺

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
از شیر متنفرم😭 اسم عروسکمو چی بزارم پسر خالم مرد رویاهای منه😂 از پیاز بدم میاد من راپانزلم +عک ...

عاشقتممم 😂😂😂😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من اگه بچه بودم میگفتم چکار کنم انقد مامانم منو نفرسته نونوایی. دهنم سرویس شده بود اه . نمیدونم چرا هیچوقتم نمیگفتم نمیرم

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  
خب خب  کو کو😄😄😄

الان عکس میدم🤣

امروز مهسا هم کلاسیم مقنعمو کشید خیلی بیشوووررررهههه😐 امروز املا ۲۰ شدم  دست و جیغ و هورااااا ...

شورتم قرمز شده 😂😂😂.من تابستون دوم دبیرستان بود بزرگ بودم

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
😂😂😂😂نعلتی این کوچیکیای منه

همینجوری بودم بخدا.یادم رف بگم 

نه# به کلاس زبان😂😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
2790
2778
2791
2779
2792