2777
2789
عنوان

آیا من شورشو درآوردم؟😣+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 42903 بازدید | 616 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوس دارم این چیزا داشته باشم ولی نمیدونم کاربردش چیه و چه طوری بزنم!بعدم آرایش زیاد به بعضی میاد ...

پرایمر یه ژل که قبل کرم میزنی تا منافذ پوست رو بگیره روش کرم میزنی.کانسیلر برای نواقص صورته مثل لکه و جوش و سیاهی زیر چشم که هر رنگش یه کاربردی داره.کانتور هم که برای سایه روشن دادن به صورته دوست عزیز اینا آرایش رو غلیظ نمیکنه فقط آرایش رو تمیز تر میکنه و نقص های صورت رو تا حدودی رفع میکنه

وقتی مدرسه بودم تو کتاب خوندم ایران جهان سومیه اینقدر بهم برخورد چون نمی فهمیدم معنیش چیه فقط چون بچه بودم میگفتم نه ما جهان اولیم خیلی هم کشورمون خوبه(البته برا خیلی سال قبله ها اونوقتا وضعیت بهتر بود)بعدها روز ب روز بیشتر بهم ثابت شد جهان سومی نامیده شدن حقمونه

نه خداروشکر من فقط منافذ باز دارم 

خب پس اول اينكه از ماسك سفيده تخم مرغ استفاده كنيد به مرور از بين ميره و دوم اينكه از يه پرايمر خوب مثل لوريل استفاده كنيد☺️

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
وقتی مدرسه بودم تو کتاب خوندم ایران جهان سومیه اینقدر بهم برخورد چون نمی فهمیدم معنیش چیه فقط چون بچ ...

چه ربطی داشت دوست عزیز.تاپیک من راجع به آرایش تو مکانیه که آرایش میطلبه .حتی جهان اولی ها هم ،هم سالن آرایشی دارن و هم به خودشون میرسن نه# _به_تظاهر_به_روشن_فکری😣

چه ربطی داشت دوست عزیز.تاپیک من راجع به آرایش تو مکانیه که آرایش میطلبه .حتی جهان اولی ها هم ،هم سال ...

روی صحبتم با شما نبود دوستم 

کلی گفتم با توجه به انچه تو کشور میبینم ب علاوه نظراتی که اینجا میخونم

2790
2778
2791
2779
2792