2777
2789
عنوان

دورهمی مذهبی ( و غیر مذهبی!): یه ایده باحال

| مشاهده متن کامل بحث + 49276 بازدید | 8012 پست
بچه ها من راس ساعت اومدم پست هم گذاشتم ولی جز پسرم تاج سرمه کسی نبود. راستش بخاطر این تاپیک نذاشتم ی ...

ماها اجازه بده سوالت با یه سوال جواب بدم

چیکار میشه کرد؟؟

ببین معمولاً افرادی temperemantal محسوب میشن که افسردگی دارن و تو سختی های زندگی نمیشه روشن حساب کرد، به این افراد باید کمک رد

حالا اومدی میگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها من راس ساعت اومدم پست هم گذاشتم ولی جز پسرم تاج سرمه کسی نبود. راستش بخاطر این تاپیک نذاشتم ی ...

ناراحت نباش عزیزدل😘

ببین من چون یک مدت معتاد شده بودم خیلی کمتر میام نی نی سایت و اغلب روزها هم  فقط آخرشب میام که از قضا دیشب هم نیومده بودم، بنظرم توی این مدت زمان ممکنه خیلیها مطلع نشده باشن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ناراحت نباش عزیزدل😘 ببین مثلا یک افرادی مثل من روزی یکبار یا نهایتا دوبار میان نی نی سایت، من کلا ...

سلام عزیزم 

حال مادرتون چطوره ؟ 

اوضاع روحیشون بهترشده انشالله؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سلام عزیزم  حال مادرتون چطوره ؟  اوضاع روحیشون بهترشده انشالله؟

سلام هیواجان، ممنون از لطفت، فعلا یک سی تی اسکن با تزریق انجام داده که جوابش هفته بعد میاد، خیلیییی دعا کن🌸

سلام هیواجان، ممنون از لطفت، فعلا یک سی تی اسکن با تزریق انجام داده که جوابش هفته بعد میاد، خیلیییی ...

قابل باشم حتما 

انشالله که خیره 

این روزا خیلی تو ذهنم میاین ،قابل باشم دعاگوهستم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

قابل باشم حتما  انشالله که خیره  این روزا خیلی تو ذهنم میاین ،قابل باشم دعاگوهستم

قربونت برم عزیزم، شماها رو می بینم دلم قرص میشه💕

سلام عزیزم امشب ساعت یازده شب تشریف بیارید تاپیک دورهم باشیم

سلام دوستم

من شب نمیتونم بیام. اخه نت روزانه گرفتم این سری

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

سلام عزیزم.نمیدونم درمورد توئیتر و هشتگ

ThePromisedSaviour# اطلاع داری یا نه.من این یه هفته درگیر توئیتر و این هشتگ بودم.اصلا سایت نمیومدم شاید نهایت یک ساعت تو کل هفته سر زده باشم.اونم این تایم که اوج فعالیت بچه ها تو توییتر بود اصلا نمیتونستم بیام.بعدم خبر دادن عیدِپاک مسیحیاست و دارن با هشتگ

JesusChrist# کار میکنن ماهم رفتیم کنار حضرت مسیح امام زمان رو معرفی کنیم.ببخشید خیلی درگیر بودم و هستم🙈

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز