2777
2789
عنوان

دورهمی مذهبی ( و غیر مذهبی!): یه ایده باحال

| مشاهده متن کامل بحث + 49230 بازدید | 8012 پست

سلام دوستای گلم خوبید؟ بچه ها ممنون میشم واسه مامان بزرگم دعا کنید حالش خوب بشه خیلی خیلی محتاج دعاتونم دعا کنید همه چی بخیر بگذره 

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم خوبید؟ بچه ها ممنون میشم واسه مامان بزرگم دعا کنید حالش خوب بشه خیلی خیلی محتاج دعات ...

سلام عزیز دلم

از ته دل برای وجود نازنین مادربزرگ بی همتاتون دعا میکنم و حمد شفا میخونم!

سلام عزیز دلم از ته دل برای وجود نازنین مادربزرگ بی همتاتون دعا میکنم و حمد شفا میخونم!

خدا خیرت بده دوست خوب من دل من به داشتن دوستهای خوبی مثل شماگرمه...

عاغا بذارید یه خرده حس حسادتتون رو شعله ور کنم!   ما یه تاپیک دیگه داریم چالش چاقی باور کنید ممکنه من چند روز نتونم سر بزنم ولی خود بچه ها خودجوش تاپیکو پیش میبرن یعنی وقتی میرم کیف میکنم. خب بیایین این تاپیک هم اینطوری باشه ناسلامتی دورهمیه بفرمایید تو تعارف نکنید تاپیک خودتونه  

عاغا بذارید یه خرده حس حسادتتون رو شعله ور کنم!     ما یه تاپیک دیگه داریم چالش چاقی باور ...

ماشاءالله ماشاءالله چشم بد از اعضای تاپیک دور باشه افتخار میکنم که دوستانم ذره ای حسادت در وجودشون نیست  فکر کردم این پستو بذارم بعدش سیل پستهای دوستانه که روانه تاپیک میشه ولی گویا وجود دوستان باارزشم خالی از هر گونه حسادته    اینجوری نمیشه باید باز یا تگتون کنم یا لایکتون کنم

@اوشییییین  @لیموشیرین94 @فاطمه_میم @احساساتیتونم @زهرا1365 @khanomeaghaseyed سلام دوستای گلم این تاپیک رو یادتون هست؟ منتظر حضورتون هستم  

@اوشییییین    @لیموشیرین94 @فاطمه_میم   @احساساتیتونم   @زهرا1365 &nbs ...

سلام گلم

بله بله یادمه😊

کجا بودی این همه مدت🌷

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من از دو هفته قبل شهادت حاج قاسم تصمیم گرفتم هر جمعه ای ک میتونم به نماز جمعه برم

فضای نماز جمعه رو دوست میکنم...اینکه تو فضای معنوی هستم و گناهی نمیبینم

خطبه های نماز جمعه هم گوش میدم.

ضمن اینکه بینش کارهای فرهنگی هم میشه کرد

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام به دوستای گلم خوبید؟ عاغا حواسم هست که جز معصومه بانو جان هیچ کدومتون تا من و معصومه نیاییم نمی ...

دوستان یه ایده دیگه هم دارم

هرروز به نیت افرادی ک دارند در جبهه مقاومت و انقلاب کار میکنن تسبیحات حصرت فاطمه(س) بفرستیم...

این جبهه ک گفتم دایره اش خیلی گسترده ست

از سپاه گرفته

تا همه نیروهای فرهنگی مون...نیروهای سیاسی مون ک انقلابی موندن

افرادی ک دارن جهاد اقتصادی و جهاد علمی میکنن

مادرایی ک دارن تو جبهه فرزنداوری تلاش میکنن

و....‌.