♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
مثلا اسم لنا واقعا نمیفهمم یعنی چی لنا یه ترکیب عربیه که ل میشه برای و نا به عربی میشه ما و معنی اسم لنا میشه برای ما خوب یعنی چی واقعا این اسم !!!!!!!
مثلا اسم لنا واقعا نمیفهمم یعنی چی لنا یه ترکیب عربیه که ل میشه برای و نا به عربی میشه ما و معنی اسم ...
بله دقیقا...متاسفانه اینجور اسما زیاد شده و عقیده هم دارن که خیلی قشنگه...
اسمایی مثل نیلا،تمنا(خواهش کردن خواستن)،یارا،اَسما،اِسرا،طاها،یاسین هم اینجوریه...بی معنیه و واقعا خیلی بدههه..
ولی خب آنالی تو زبون ترکی معتی دیگهای داره تو انگلیسی معنیش بده
♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
اصلا جلوهی خوبی نداره...معنیش هم یعنی تقسیم کننده...
نیکی خوبه👌🏻