2821
2789
عنوان

سفر کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 23 پست
دیگه هتل که ادم آشپزی نمیکنه. خرید هم اصلا کیش مناسب نیست. یعنی چیز خاصی ب نسبت جاهای دیگه نداره که ...

كار خوبي ميكني بيشتر خوش ميگذره اينجوري

منم ايندفعه رفتم اصلا پاساژ نرفتم فقط تفريح كرديم

موتور سواري - دوچرخه سواري - شاتل 

همون نشستن تو ساحل خودش كُليـ كيف داره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
دیگه هتل که ادم آشپزی نمیکنه. خرید هم اصلا کیش مناسب نیست. یعنی چیز خاصی ب نسبت جاهای دیگه نداره که ...

برای همین میگم‌هتلش مهم نیست البته برای من . من شایگانو هلیا رو  به همه جا ترجیح میدم تمیزه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای همین میگم‌هتلش مهم نیست البته برای من . من شایگانو هلیا رو  به همه جا ترجیح میدم تمیزه&nbs ...

مسیرشون ب اسکله و دریا چطوره؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
برای همین میگم‌هتلش مهم نیست البته برای من . من شایگانو هلیا رو  به همه جا ترجیح میدم تمیزه&nbs ...

شما از چه سایتی هتل و تفریحات رو خریدین؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پنج ستاره  هزينش نميدونم من دي ماه رفتم  مارينا كه دسترسيش عاليه به دريا و اسكله شايگان ...

از چه سایتی هتل و تفریحات رو خریدین؟؟

از چه سایتی هتل و تفریحات رو خریدین؟؟

هتل هميشه از سايت هتليار ميگيريم

تفريحات همون كيش

لب ساحل و اسكله پاراسل و شاتل و موتور سواريو هرچي بخاي هست

اگه پارك دلفين و كشتي تفريحي ميخاي هم أز هتل ميتوني تهيه كني هم تو بعضي پاساژا ميفروشن

هتل معمولا گرون ميده 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام خانمی.  سوالی داشتم مرتبط با تاسیس دفتر مشاوره. من اراک هستم. لیسانس علوم تربیتی دارم. سنم 47 هست. به کار مشاوره علاقه‌مندم. به نظرتون با ارشد روانشناسی پیام نور میتونم دفتر مشاوره بزنم. دیگه اینکه بعد از اتمام درسم چه مراحل و پروسه هایی باید طی بشه. اصلا اطلاع ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. درخواست دوستی میدم.

2828
2791
2779
2792