ليزر الكس برو.بيحسي هم قبلش بزن.البته فك نكن كلا بي درده ولي اون پماد يه خرده تاثير داره.جاهايي كه موي نازك داره اصلا ليزر نكن.جاهاي مو زخيم خيلي عالي جواب ميده.من پاهام اينجور بود كه نقطه سياه ميموند.الان آينه شده.ولي درد كشيدم ها.زير چونم افتضاح بود بسيار عالي شد.بكيني هم ديگه بايد از خجالت و حيا بزني🙈🙈اينم بگم من كه باردار شدم بخاطر تغييرات هورمونيم زير چونه هام برگشت ولي نه مثل قبل.بكيني برگشت بازم نه مثل قبل.ولي پاهام خيلي خيلي كم برگشت دونه دونه شايد.حالا دوباره ميخوام برم.البته بعد از اتمام ٦ ماه يه باري بايد بري.در نهايت به همه توصيه ميكنم برن حالشو ببرن.من هر وقت دردم ميگرفت به خودم ميگفتم به دامن كوتاهات فك كن😄😄فقط دايود نرو.الكس عاليه👍👍شيك باشي☺️☺️
برای چی برمیگرده؟ میشه جلوشو گرفت؟ برای بیکینی باید لخته لخت باشیم؟ یه جا دیدم یه نوار پارچه رو میذ ...
نه ديگه نميشه جلوشو گرفت. از خصوصيات دوران بارداري پر مو شدن هست.مثلا از دكترم پرسيدم طول بارداري ليزر برم .گفت كار بيهوده اي ميشه.خطر نداره ولي چون همه چي بهم ميريزه جوابي نميگيري.در مورد بكيني هم هر جور راحتي.حالا همه جات معلومه اون يه نوار ميپوشونه😜😜البته اپراتور ها اونقد خودشون راحتن . راحتي اونا رو ببيني يه خرده آدم روش ميشه