2777
2789
زبنک اکساید زیر بغل نزن مگه اون تاپیک نخوندی که خانمه زده بود مشکل غدد لنفاوی گرفته بود 

😳😳😳😳😳😳واقعا؟؟؟؟؟

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳😳😳😳😳😳واقعا؟؟؟؟؟

اتفاقا خواهر دوست منم زیر بغل تا نزدیک سینه ش قرمز شده بود و ورم کرده بود دکتر گفته بود به خاطر زینک بوده که زدی و خطرناکه و ممکنه باعث مریضی اسمشو نیار بشه🙄 دیگه نزد خوب شد

منتظر اتفاقات خوبم 

مام و دئودرانت نمیزنم چون ممکنه ضرر داشته باشه بعد حموم گاها بادی اسپلش میزنم مال من مای هست ولی ماندگاری نداره اصلا. لوسوین بدن هم خوبه چند روز پیش یه نفرو دیدم انقدر بو خوب میداد گفتم چی میزنی اسمشو نمیدونست!! حالا بهش میگم عکسشو بفرسته

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
اره تو کلاس ما اون پسرایی که پیرهناشونو میندازن رو شلوارشون😁 گلاب میزدن خفه میشدیم ماها😂

وااااي😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
یه جور اسپری که برای پوست بدن استفاده میشه و باعث خوشبو شدن و مرطوب شدن پوست میشه

از کجا باید گرفت

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار