بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امسال برا اولین بار درست کردم عالی شد ترد و خوشمزه هر کی خورد تعریف کرد .. تو خیارشور از همه مهم تر پیمانه آب نمکت ... ۱۶ تا لیوان (فرانسه)آب جوشیده ک خنک شده با ی لیوان سر خالی نمک و ۲ لیوان سرکه سفید ... ی لیوان سرکه سفید رو با ترخون جوش بزن تا ترخون لجنی رنگ بشه.. بعد خیار ها رو بشور خشک کن با خلال دندون ۸ تا سوراخ ایجاد کن و بچین تو ظرف تو ظرف میتونی ترخون و فلفل تند و سیر پوس کنده لا ب لا بریزی(تو هر ظرف ی دونه فلفل تند ۳ حبه سیر و ۵ شاخه ترخون) بعد ک کاملا چیدی مخلوط ۱۶ لیوان اب و ی لیوان نمک و ۲ لیوان سرکه سفید رو بریز تو ظرف تا جایی ک کامل پر بشه و تخم گشنیز هم داشتی بشور و بریز توش خیلی خوش طعم میکنه و درشو محکم بلند برا ترد تر شدن توش نخود هم میتونی بزیزی من نریختم
آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔