2777
2789
شما ک باردهری گلم واسه ما دعا کن....انشاءالله بسلامت زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیریش عزیزم مارو هم ...

چشم  عزیزم  اگه  قابل  باشم  حتما.  ممنون  از  دعای  قشنگت.  منم بعد 5سال  و سه  تا سقط باردارم  برام خیلی دعا کن  این  بار  بخیر بگذره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره خدا بزرگه اما کاش دلش یکم بحالم میسوخت الان بااشک دارم پیام میدم

من ماه قبل خیلی امیدوار بودم ک حامله ام.اما وقتی پریود شدم انقد گریه کردم.یادمه عروسی پسر عموی شوهرم بود نشسته بودم تو مجلس ب زور بغضمو نگه میداشتم.

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
چشم  عزیزم  اگه  قابل  باشم  حتما.  ممنون  از  دعای  قش ...

انشاءالله صحیح و سالم زایمان میکنی و میای خونت و بغل میگیری نی نی تو عزیزم قدمش پرخیرو برکت باشه انشاءالله

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
من ماه قبل خیلی امیدوار بودم ک حامله ام.اما وقتی پریود شدم انقد گریه کردم.یادمه عروسی پسر عموی شوهرم ...

برا من بیشتر از همه نگاه ترحم امیز دیگران عذاب اور هس....درد خودم ب دلمه این و اون حرف میگن دیگه میخام فقط بمیرم

من ماه قبل خیلی امیدوار بودم ک حامله ام.اما وقتی پریود شدم انقد گریه کردم.یادمه عروسی پسر عموی شوهرم ...

اخی عزیزم ناراحت نباش انشاءالله بحق همین لحظه اذان این ماه جواب میگیری و حال دلت خوب میشه

خیلی زودمیزنید چرا من خودم موعدم جمعه هستش صبرمیکنم تا یکشنبه ینی دوروزبگذره ازموعد

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
برا من بیشتر از همه نگاه ترحم امیز دیگران عذاب اور هس....درد خودم ب دلمه این و اون حرف میگن دیگه میخ ...

آره منم دیگران عذابم میدن.دیگ کم مونده بشینم گریه کنم 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
2827
2791
2779
2792