2777
2789

1:اگه ورزش میکنید، باشگاه میرید و یا کوهنوردی و پیاده روی میکنید، میوه خشک بهترین گزینه برای همراهی شماست چون هم سبکه و هم مغذی و سرشار از ویتامین👌😍

2:اگه فرزندی بدغذا دارید و یا به چیپس و پفک و تنقلات مضر علاقه دارد، میوه خشک میتونه بهترین جایگزین باشه که هم ویتامین های مورد نیاز فرزندتون رو تامین میکنه و هم اینکه خیال شما از سلامتیش راحته👌😌

3:اگه یه مهمون عزیز دارید و برای پذیرایی دنبال یه ایده مناسب میگردید، فقط ظرف های شیک کافی نیست میوه خشک بهترین گزینه است که بعد از مهمانی همه شما را بخاطر این حسن سلیقه تحسین خواهند کرد.😍❤️

کیفیت#  اتفاقی نیست

09157112469

@Mivekhoshkha

@khanemivekhoshk

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمت

عزیزم اگر تلگراام یا واتساپ دارید پیغام بدین لیست محصولات عکس و قیمت رو تقدیمتون کنم

09157112469

محصولات هانان ک واسه بانو 75 بود

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

انبههاتون چند گرمیه چنده؟ 

از 75 گرمی داریم تا یک کیلویی عزیزم بمن پیغام بدین لیست کامل رو بفرستم خدمتتون

قیمت و ارسالش چجوریه

عزیزم برای قیمت بمن پیغام بدین 

ارسال هم دارم به همه شهرها و کشور ها 

09157112469

خودمم منتها اون کاربریم شش تاپیکش پر شده بود 😍😁

فک کردم دارن از روت اسکی میرن

الا میخواستم یقه جر بدم واست😂😂😂

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

با دستگاه میوه خشک کن خونگی خشک میکنی؟؟ میخوام بخرم این دستگاه رو واسه مصرف خونگی،میشه راهنماییم ک ...

در خدمتم گلم ولی من دستگاه خونگی ندارم متاسفانه و اصلا مارک هارو نمیشناسم