2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست
یامیگن کاکائوبخوری بچه رنگ پوستش تیره میشه قهوه توذهن بچه تاثیرداره من ایناروازدکترم پرسیدم گفت نه ...

واقعادکترگفت قهوه ایرادنداره؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیرسوال نبردم والا خانم ها هی میگن منم گفتم بپرسم ببینم راسته؟؟؟؟؟

توی طب سنتی میگن ماه آخر زبونتون رو تو آینه نگاه کنید هر چند روز به بار اگه زرد بود احتمال زردی گرفتن بچه زیاده 

دراین صورت عرق کاسنی روزی یه فنجان خورده بشه

بعد تولدم مادر شیر خشت بخوره 

ما به بچه مون هم شیر خشت میدیم اگه زردی داشته باشه

ماه اخر ابگوشت خروس بخور البته اخر شب بخور و بخواب می گن ابگوشت خروس که می خوری نباید حرص بخوری  ...

ابگوشت خروس😖😖😖😖

واگه حرص بخوری چی میشه؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
چه طوراماده کنم. پسرم اون موقع نداشت اصلا  الان نگرانم دخترم زردی بیاره موقع تولد

چند تا چیز از من یادت باشه حتما 

یکی اینکه کاسنی حتما بخور 

روز زایمان شیر خشک ببلاک 1 بخر حتماااا شیرخشک بده چون شیرت کمه بچه گشنه میمونه زردی میگیره 

دنیا اومد میگن شیر خشت قطره رو از داروخانه بگیر بده بهش ولی من ندادم میترسیدم شماهم به نظرم نکن 

اگه حس کردی بچه زرده فقط و فقط سردی بخور شیر بده بهش خوب شیر بده تا همش شکمش کار کنه ادرار کنه که زردی بره 

نذار ازش خون الکی بگیرن دستتو رو پوستش فشار بده اگه خیلی رد زرد موند خطرناکه 

اصلا بیمارستان مفید نبر اونجا الکی بستری میکنن و خیلی اذیتت میکنن 

جاش حتما خنک باشه بچتو انقدر نپوشون که عرق کنه چون تشدید میشه 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
ابگوشت خروس😖😖😖😖 واگه حرص بخوری چی میشه؟

😅😅😅می گن قدیمی ها نباید حرص بخوری عصبی بشی اخر سب که می خوری قبل خواب امکان عصبانی شدنت کمتره ....قدیمی ها می گن ....چراش و نمی دونم ....خروس بگیر هر بار یه تیکه کوچیکش و ابگوشت کن و بخور من سر دو تا بچه هام خوردم هفته ای یه بار کمتر بیشتر  هیچ کدوم زردی نداشتن .....توی جای زاییدن هم مهمه خوردن گرمی یا خنکی البته گرمی هم واسه اومدن شیر باید بخوری ولی باید تعادل و رعایت کنی ......در کل من معتقدم هر چی قدیمی ها می گن درسته 

به من گفته ممنوعه...ازاولش نخوردم

باید یه دکتردیگه پیداکنم 

این دکترمثلا خیلی سابقه داره باتجربه ست واینا

ولی اصلا ازش راضی نیستم کلا به فکرمریض هاش نیست

یه شماره موبایل هم نمیده که یه وقت کاراورژانسی داشتم زنگ بزنم.

مواقع ضروری هم که گوشی جواب نمیده

من نمیدونم این بشرچرادکترشده مثلا

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
باید یه دکتردیگه پیداکنم  این دکترمثلا خیلی سابقه داره باتجربه ست واینا ولی اصلا ازش راضی نیس ...

عزیزم دیروزتوکلاسای بارداری گفتن زردی هیچ ربطی به خوراک مادرنداره ازنارسایی کبدنوزاده...بعدبدنیااومدن درمان شروع میشه ومادرخنکب بخوره بهتره مث کاسنی...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤