2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سابقه داشتی که اینقدر عقب بندازی؟؟؟  اگه تا هفته دیگه نشدی برو دکتر دارو میده پری میشی

تا حالا 4 بار رفتم دکتر کلی هم امپول زدم ولی باز نشدم......... ن اصلا سابقه نداشتم سونو هم دادم که مشخص کرد تخمدون راست کیستی ذارم متوسط  موندم چیکار کنم دیگه که پری بشم بذ جور حالم گرفته

تا حالا 4 بار رفتم دکتر کلی هم امپول زدم ولی باز نشدم......... ن اصلا سابقه نداشتم سونو هم دادم که م ...

خب دکتر برای کیستتون باید دارو بده بهتون و احتمالا بخاطر کیست پری نشدید، بلاخره دکترا برای اینجور موارد یه راه درمان دارن نمیشه که بعد از این همه دارو نتیجه نگیرید،،، واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه اولش باید دعا کنیم پری نشیم تا شاید باردار باشیم بعد که میفهمیم باردار نیستیم باید دعا کنیم پری بشیم

خب دکتر برای کیستتون باید دارو بده بهتون و احتمالا بخاطر کیست پری نشدید، بلاخره دکترا برای اینجور مو ...

دقیقا عزیزم..دارو واسه کیست بهم داده ولی از 3 پری باید بخورم......... دکتر گفتش که اگه با این امپولهای اخری که یک هفته پیش زدم بازم پریود نشدم دیگه هیچ دارویی استفاده نکنم و فقط گرمی بخورم تا پریود بشم