2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳۲مجردم همش ناراحت بودم ازدواجم دیر شده  حسرت ازدواج دخترای فامیلو می خوردم  حالا همه ...

قدر تنهاییتو بدون بخدا واقعا زندگی مشترک تو این دوره زمونه بدترین چیزه....از ته دل احساس بدبختی میکنی

با ادم درست ازدواج کنید عاقلانه تصمیم بگیرید

ازدواج خیلیم خوبه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

موافق نیستم#  

شوهرمنم پسر این زمونس, اما عالیه.

ازدواج عاقلانه, با تایید خونواده داشته باشین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مشکل درگیریه که ما بین سنت و مدرنیته داریم.و به نظرم خیلی از ما آدمای به شدت سنتی هستیم که داریم از مدرنیته سواستفاده میکنیم.

از یه طرف هنوزم درصد خیلی بالایی از مردا راز موفقیت تو خونه رو مردسالاری میدونن از طرف دیگه مثلا خوبه که خانومشون بره سر کار و کمک خرج باشه 

بیگ لایک....واقعا گل گفتی.من خودم الان به این نتیجه رسیدم که چقدر خوشبختم....خداروشکر مجردم.

قدر تنهاییتو بدون با دوستات خوش بگذرون واقعا متاهلی بدترین چیزه پسرای الان دیوونن

قدر تنهاییتو بدون بخدا واقعا زندگی مشترک تو این دوره زمونه بدترین چیزه....از ته دل احساس بدبختی میکن ...

می فهمم

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...