2821
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 84 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پسرمو با عشق و محبت زیاد بزرگ کردم یادش دادم برا هر چیزی بهترین باشه مرد بار ...

میشه بیشتر راهنمایی کنی 

پسر من ۴ سال و ۵ماهشه خیلی لجبازی میکنه و حرف گوش نمیده یعنی فقط حرف خودش 

نه عزیزم  اصلا خیلی بچه ی آرومیه باشگاه می‌ره تو خونه خیلی با هام راحته خیلیم  تو خونه بگو ...

پسر من یکم با پدرش همدیگر و درک نمیکنن یموقع خیلی خوبن یموقع هم که اصلا با هم حرف نمیزنن من این وسط باید مرتب صلح و صفا بدم میگه اگر یکی دیگه هم بود اینقدر بمن گیر نمیدادین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
میشه بیشتر راهنمایی کنی  پسر من ۴ سال و ۵ماهشه خیلی لجبازی میکنه و حرف گوش نمیده یعنی فقط حرف ...

عزیزم اینجور مواقع زیاد تحویلش نگیر من خودم هم مادر مهربونیم هم به شدت سختگیر

پسر من یکم با پدرش همدیگر و درک نمیکنن یموقع خیلی خوبن یموقع هم که اصلا با هم حرف نمیزنن من این وسط ...

پدرش باید بیشتر بهش اهمیت بدن چونکه پسره بعضی خواسته هاشو فرا هم کنه بچه ها به توجه نیاز دارن مخصوصاً که بزرگتر میشن ولی متاسفانه ماها فراموش میکنیم

توروخدا واس بچه هاتون خواهر برادر بیارید من تک فرزندم خیلی افسردم اصلا خوب نیس بخدا 

عزیرم جسارتا میشه بپرسم که این مشکلات رو الان نام میبرم رو شما هم برای تک فرزندی تایید میکنین یا نه؟ بازم ببخشیداااا عزیزم 

احساس پوچی. احساس تنهایی عمیقا. نگرفتن حق ؛  ،مشکلات ارتباطی و اجتماعی، کمالگرایی، خودخواهی ، بازم میگم امیدوارم حمل بر بی احترامی به تک فرزندها نشه. صرفا خواستم بدونم همین 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

ببخشید مهمون اومد بعدا میام

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیرم جسارتا میشه بپرسم که این مشکلات رو الان نام میبرم رو شما هم برای تک فرزندی تایید میکنین یا نه؟ ...

نه عزیزم من قبول ندارم پسرمبی نهایت اجتماعی ومستقل ما خودمون با اینکه چهار تا خواهر برادریم رفت و آمد نداریم من به شدت تنهام میگم کاش تک فرزند بودم

عزیرم جسارتا میشه بپرسم که این مشکلات رو الان نام میبرم رو شما هم برای تک فرزندی تایید میکنین یا نه؟ ...

همشو دارم بجز احساس پوچی و نگرفتن حق،البته فک کنم بچه بودم این خصوصیات رو هم داشتم 

قد آسمون خودتو دوس داشته باش باور کن تو دنیا هیچی ارزشش بیشتر از خودت نیس👧
نه عزیزم من قبول ندارم پسرمبی نهایت اجتماعی ومستقل ما خودمون با اینکه چهار تا خواهر برادریم رفت و آم ...

خدا نگه داره گل پسرت رو. بله همه مثل هم نیستن. منظور من از اون سوال این بود که بدونم اکثریت چجورین

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
ممنون همچنین دختر شما   پسر من ۵ روز بزرگتره از دخترتون

عزیز دلم 😍😘

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز