2777
2789

واسه سیسمونیم گفت هیچی نمیخوام  فقط ی کمد خوشکل برام خریدن اون ضروریا 

کالسکه و کریر و ساک و ازخواهرم استفاده کردم 

اینم بگم من مدام خواهر شوهرم زنگ میزد میگفت  واجب نیستن نخریا 

گناه داره

ولی اگه حرفم میزدن من برام مهم نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دختر نه ساله تک فرزند دارم خیلی ناراضیه هروز گریه میکنه برا خواهر یا برادر؟بچه شما روحیاتش چطو ...

همچنان پسر منم خواهر و برادر میخواد ولی سرش و با کلاس و اینجور چیزا گرم کردیم یکی دو سال پیش بفکر دومی افتادیم بخاطر اصرارهاش ولی با این شرایط جامعه و اینکه اختلاف سنیشون زیاد میشه پشیمون شدیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من دخترخالم تک فرزنده باباش جهیزیه معمولی بهش داد و یه تیکه زمین هم به نام دخترش خرید دامادش زمینوخو ...

الان که انقد همچی گرون شده یه جهیزیه متوسط ۱۰۰ تومن میخواد... هیچی نمیمونه که آدم بخواد کنارش کار دیگه ای هم بکنه

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
همچنان پسر منم خواهر و برادر میخواد ولی سرش و با کلاس و اینجور چیزا گرم کردیم یکی دو سال پیش بفکر دو ...

سنت بالا رفته که نمیخوای؟اگر توان رو داری بیار گناه داره هر چند فاصله زیاد باشه

واسه سیسمونیم گفت هیچی نمیخوام  فقط ی کمد خوشکل برام خریدن اون ضروریا  کالسکه و کریر و سا ...

خب پس خانوادگی با درک بودن خوشبحالت...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
سنت بالا رفته که نمیخوای؟اگر توان رو داری بیار گناه داره هر چند فاصله زیاد باشه

آره عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم عین پسرمن خیلی غصه میخوره 

اخه پسر من در طول سال تحصیلی فقط ۵ ساعت خونه است بعد میره کلاس و بعدم خسته است میخوابه ولی خوب عاشق بچه است

اخه پسر من در طول سال تحصیلی فقط ۵ ساعت خونه است بعد میره کلاس و بعدم خسته است میخوابه ولی خوب عاشق ...

باورکن گیرکردم 

چکارکنم 

خیلی دارم ازاین موضوع اذیت میشم 

اخه خودمم اصلا ادمینیستم باهاش بازی کنم 

... 

باورکن گیرکردم  چکارکنم  خیلی دارم ازاین موضوع اذیت میشم  اخه خودمم اصلا ادمینیستم ...

چند سالشه؟ من خودم تا یکی دوسال پیش بازی میکردم الانم یکم بخاطر بلوغش اذیت میکنه باهاش حرف نمیزنم و سنگینم وگرنه که همبازی و دوستش خودم هستم

چند سالشه؟ من خودم تا یکی دوسال پیش بازی میکردم الانم یکم بخاطر بلوغش اذیت میکنه باهاش حرف نمیزنم و ...

۷ سال

من بلدنیستم باهاش بازی کنم 

اصلا حال ندارم 

وقتی ی چی میگه میگم بیا ظرفاروبشور😂

۷ سال من بلدنیستم باهاش بازی کنم  اصلا حال ندارم  وقتی ی چی میگه میگم بیا ظرفاروبشور😂

بیا تاپیک اخرم اینجا تاپیکش بیراهه رفت طفلی