2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسل   خطرناکه خییییییییییللللللللللللللللللللللللللللللییییییییی عسل مم ...

نه اصلا هم ممنوع نیس کی گفته اینو؟

همسرم تنها امید زندگیمه تیکر عروسیمه به امیدخدا    
الکی نگید زوده دختر خالم از هفت ماهیگی به پسرش داد پودرش کرد ریخت تو عسل بهش میاد صبحا ماشالله انقدر ...

الکی نیس عزیزم 

گردو حساسیت زاء بهتره بعد یسال داده شه 

عسل هم بشدت حساسیت زاء اونم بعد یسال خیلی کم باید ردن ب بچه ها 

کسایی ک سابقه الرژی دارن مث دختر من الان دو سال و چهار ماهشه هنو عسل ندادم بش 

بچه ها عسل طبیعی نصف قاشق چایخوری دوبار در هفته بدی به بچه هبچ مشکلی نداره چرا فکر میکنید دکترا درست میگن اونایی که مدرکشون با پول باباشونه. من خواهرم دکتر تغذیه اس میگه همه چیز باید به بچه داد فقط مقدارش کم باشه

همسرم تنها امید زندگیمه تیکر عروسیمه به امیدخدا    
چند ماهش بود؟ مشکلی پیش نیومد

پسرم دیگه یازده ماهه که بود هم بهش شیر گاو میدادم هم اجیل الان دوسال و چهار ماهشه ولی هنوز بهش عسل ندادم تو هم نده چون عسل خطرناکه یسری انزیم داره که تو این سن بچه نمیتونه هضم کنه و ممکنه رو مغزش تاثیر بزاره

بچه ها عسل طبیعی نصف قاشق چایخوری دوبار در هفته بدی به بچه هبچ مشکلی نداره چرا فکر میکنید دکترا درست ...

فقط دکتر نگفته پرستار نوزاد

مرکز بهداشت حتی تو کتاب خوندم

خودم قبل از دادن هر چیز تحقیق میکنم