2777
2789
عنوان

بچه دوم🙄🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
اگه دستتون به دهنتون ميرسه بيارين كه بعدا پشيمون ميشين اين خارجيارو نميبينني ياد گرفتن 4 تا 5تا مي ي ...

اگ بیشتر از 6 تا بچه بیارن بهشون کلی تسهیلات میدن

و تو بعضی کشورها خانه های رایگان بهشون میدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یکی دارم شرایط مالیشم دارم یکی دیگه بیارم اما چون شوهرم زیاد همراهم نیس و خودمم شاغلم میترسم یکی دیگه بیارم دیگه کلا خودم فراموش بشم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بخاطر وضع اقتصاد؟

اقتصاد خیلی دخیل نیس تو تصمیمم. بخاطر خودم اخه تازه دخترم سه سالش شده و منم یکم دارم نفس میکشم چرا باید دوباره از صفر شروع کنم برای بچه ی دوم دوس دارم بخودم برسم اوقات فراغت داشته باشم

روزی بچه باخودش میاد ازین نظر نگران نیسم ولی بخاطر بیماریم همش دارم دست دست میکنم وگرنه الان منتظر سومی بودم😊

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
اقتصاد خیلی دخیل نیس تو تصمیمم. بخاطر خودم اخه تازه دخترم سه سالش شده و منم یکم دارم نفس میکشم چرا ب ...

این که میگی کاملا درسته ولی دیگه اصلا نمیخوای؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

اونایی که به تعداد بچه زیاد فکر میکنن یا دارن معمولا تو شهرستانهای کوچیک زندگی میکنن وگرنه تو شهر بزرگ با اجاره ۲ میلیون کی بفکر یکیشه که حالا بخواد چنتاشو داشته باشه مگه اینکه اوضاع مالیش واقعا اوکی باشه

اونایی که به تعداد بچه زیاد فکر میکنن یا دارن معمولا تو شهرستانهای کوچیک زندگی میکنن وگرنه تو شهر بز ...

والا ما شهرمون کوچیک نیست اما چون چندتا میخواییم سنمونم بالاست باید عجله کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز